Las Fierbinţi, de la Pro TV, surprinde: un nou mesaj cu tentă socială, devenit viral: Firicel, distrus că nu-şi poate trimite băiatul la facultate

Las Fierbinţi, de la Pro TV, surprinde: un nou mesaj cu tentă socială, devenit viral: Firicel, distrus că nu-şi poate trimite băiatul la facultate
Firicel, în serialul Las Fierbinți de la Pro TV / Foto: captură video Facebook / Las fierbinți

Producția Las Fierbinți, de la Pro TV, surprinde cu un nou mesaj social, devenit extrem de viral în mediul online și cât se poate de real pentru România. După discursul lui Celentano din 2020, a venit acum și rândul lui Firicel să fie protagonistul unor scene cu un puternic mesaj social.

Personajul interpretat de Toma Cuzin trebuie să își trimită băiatul la facultate, dar se lovește de o situație extrem de dificilă, cu care, din păcate, se confruntă zeci de români. Sărăcia îl împiedică să își ajute băiatul să termine școala și să își poată alege o carieră în viață.

Las Fierbinți, de la Pro TV, vine cu un nou mesaj cu tentă socială ce s-a viralizat

Firicel reprezintă întruchiparea a zeci de români care nu își pot trimite copii la facultate sau chiar nu îi pot susține în școală, cât sunt studenți, din cauza sărăciei.

Astfel, serialul aduce în atenția publicului drama părinților din România care fac eforturi zilnic pentru a-și ține copilul în școală sau pentru a reuși să îi ajute „cu un ban” când sunt la facultate.

Cheltuielile pe care părinții le au odată cu plecarea tinerilor la facultate nu sunt deloc mici, în special pentru familiile lipsite de posibilități. Astfel, mulți români se confruntă cu o adevărată drama când vine vorba despre alegerea pe care trebuie să o facă și mai ales despre cheltuielile pe care le presupune școala într-un alt oraș sau în Capitală, situație ce se reflectă și în serialul Las Fierbinți.

Copilul lui Firicel, din Las Fierbinți, riscă să nu mai ajungă la București

Episodul de marți seara din Las Fierbinți va aduce în fața telespectatorilor un moment dureros din viața lui Firicel. Băiatul său, intrat cu 10 la facultate, riscă să nu mai ajungă la București la studii, din cauza sărăciei.

Acțiunea centrală a acestui episod se învârte în jurul problemei sărăciei și mai a lipsei de resurse din viața lui Firicel, pentru a-și trimite copilul la studii.

În aceeași situație se află numeroși părinți din România, iar la rândul lor, elevi și studenți sunt nevoiți să renunțe la școală, la educație și la șansa unui viitor mai bun din cauza lipsei de resurse. Visele lor pălesc în fața sărăciei.

Totuși, într-un final, în serialul de la Pro TV, pentru băiatul lui Firicel se găsește o soluție. Fierbințenii se vor întâlni și vor face o serie de eforturi pentru a-l ajuta pe tânărul adult să plece la studii în Capitală, să își urmeze visul și să își croiască un viitor.

Secena din Las Fierbinți, virală în mediul online

Secvența din serialul de la Pro TV a ajuns extrem de populară în mediul online. Promo-ul pentru episodul din Las Fierbinți a ajuns să strângă peste 250.000 de vizualizări pe Facebook, dar și peste 12.000 de reacții.

Totodată, pe YouTube, clipul de la Pro TV a fost urmărit de 350 de mii de persoane. Descoperă și câți bani câștigă actorii din Las Fierbinți. Care este personajul ce aduce cei mai mulți bani.