Laura Cosoi a făcut un gest riscant! Ce și-a permis în ultimul trimestru de sarcină

Laura Cosoi este o mămică fericită și împlinită. Femeia este însărcinată pentru a treia oară. Familia vedetei se relaxează sub razele soarelui thailandez.

Actrița este tot mai des întrebată de fanii săi cum a avut curajul să plece în vacanță înainte de nașterea copilașului. Ex-iubita lui Smiley a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Drama prin care trece fiica lui Bursucu. Prezentatorul a rupt tăcerea!

„Sunt întrebată des: ‘Dar sunteți singuri? Ați plecat cu ajutoare? Cum va descurcați cu doi copii?’ Ei bine, da, călătorim singuri și consider că fiecare familie are propriile principii după care se ghidează, deci nu cred că există o rețeta care să se potrivească tuturor. Spre exemplu, adesea și eu mă întreb cum se descurcă cei care călătoresc singuri cu trei copii, cu diferențe așa de mici de vârstă cum sunt fetele noastre, dar voi afla în curând, deci nici măcar aceasta întrebare nu mă mai chinuie ? La voi cum este?”, a mărturisit Laura Cosoi pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Vedeta a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil în ziua Crăciunului. Chiar dacă vedeta  și soțul ei își doreau un fiu, partenerii vor avea încă o fetiță.

„În acest moment brațele noastre devin si mai încăpătoare, sufletul si mai plin, emoțiile si mai copleșitoare, caci in lumea asta a noastră mai așteptăm o fetita, o surioara pentru Rita si Vera. Ce dar minunat este viata, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de cate ori le privim, cât de mare si de bun este Dumnezeu cu noi…!”, a anunțat Laura Cosoi, într-un mesaj, postat pe pagina Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Urmăriți B1TV.ro și pe