Drama prin care trece fiica lui Bursucu. Prezentatorul a rupt tăcerea!

Foto: Facebook/Bursucu.

Adrian Cristea este unul dinte cei mai apreciați prezentatori din țară. Vedeta aduce voie bună în casele telespectatorilor. Mii de români râd în hohote și repetă glumele bărbatului.

Citiți și Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi

Bursucu a reușit să cucerească sufletele telespectatorilor. Acesta face echipă bună cu Teo Trandafir la Kanal D. Foarte puțini știu că înainte ca să ajungă în lumea televiziunii, vedeta a cochetat cu dansul. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Relația mea cu dansul nu va muri niciodată. Până acum doi ani, până la debutul pandemiei, mă ocupam doar de spectacole mari. Am o trupă de dans și pregătim tot ce înseamnă concerte mari, la Sala Palatului sau în alte locații mari de spectacole”,  a precizat Bursucu, citat de  click.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Bursucu (@mister_bursucu)

Vedeta recunoaște că a fost afectată grav de pandemie. Bursucu spune că Anais (fiica prezentatorului) nu poate să-și imagineze că oamenii pot să se plimbe fără mască pe chipuri. Micuța s-a obișnuit să vadă peste tot persoane cu fața acoperită.

„Este trist să mergi în parc cu copilul și să nu vezi fețele oamenilor din cauza măștilor. Anais trăiește de doi ani văzând oameni cu mască la gură. Avea un an și jumătate când a început pandemia. Ea nu știe ce înseamnă oameni fără mască”, a povestit Bursucu, citat de  Fanatik.

Adrian Cristea are două fete și recunoaște că e un tată fricos, care se panichează atunci când se confruntă cu probleme. Prezentatorul nu are planuri mărețe pentru 2022. Bursucu spune că vrea să fie sănătos și să continue să fie alături de mii de români.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Bursucu (@mister_bursucu)

Urmăriți B1TV.ro și pe