Legătura neștiută dintre Teo Trandafir și Fuego! Artistul a făcut o serie de dezvăluiri în cartea sa: „Ea este prima care…”

Legătura neștiută dintre Teo Trandafir și Fuego! Artistul a făcut o serie de dezvăluiri în cartea sa: „Ea este prima care...”
Foto: Instagram

Chiar de ziua sa de naștere, pe 23 august, Fuego a lansat cartea sa autobiografică. Artistul a scris și despre frumoasa prietenie pe care o are cu Teo Trandafir.

Paul Surugiu sau Fuego, așa cum este cunoscut de o țară întreagă, se numără printre cei mai iubiți și îndrăgiți artiști din România, iar acesta umple săli întregi de spectacol de fiecare dată. Recenbt, în cadrul unui interviu, Fuego a vorbit despre conținutul cărții sale.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от FUEGO Paul Surugiu (@paulsurugiufuego)

Fuego a dedicat pagini din carte pentru persoanele care i-au fost alături de-a lungul carierei, printre care și Teo Trandafir, cu care se cunoaște de peste 20 de ani. Cântărețul a mai precizat că prezentatoarea TV a fost prima persoană care i-a oferit un imbold în cariera profesională.

„Teo Trandafir, despre care scriu în carte. Teo e prietena mea de peste 20 de ani, o cunosc de când făcea primele emisiuni de televiziune și ea este prima care mi-a dat un imbold, să zic, în cariera profesională, îți dai seama, ne cunoaștem de atâta timp”, a spus Fuego.

Sfaturi pe care Fuego le-a primit de la mama, înainte de a deveni cunoscut

Artistul a dezvăluit câteva subiecte pe care fanii săi le vor găsi în cartea lui autobiografică. Fuego a scris despre persoanele care i-au fost alături de-a lungul anilor, încă de la începutul carierei sale în muzică. Cu peste 30 de ani de carieră în lumea artistică, cântărețul nu a uitat niciodată sfaturile pe care le-a primit de la mama lui înainte de a fi celebru, sfaturi de care ține cont și în ziua de astăzi, notează Wowbiz.

„E o carte care pornește din copilăria mea, cu gândurile mele adunate, despre mama, despre tata, pe care eu îi iubesc.(…) Despre mama care mi-a spus de fiecare dată să nu uiți niciodată să spui ”Mulțumesc”, să nu uiți niciodată să dai ”Bună ziua”, ”La revedere”, să ai cei șapte ani de acasă, să fii modest, să fii cu capul plecat, să nu te crezi niciodată o vedetă, să nu ai fițe de vedetă.

Eu nu pot să uit aceste sfaturi pe care mi le-a dat mama. Am 30 de ani de activitatea profesională și când ies pe ușă îmi pun zâmbetul pe buze oricât aș fi de trist”, a spus Fuego.

Urmăriți B1TV.ro și pe