Lia Bugnar, declarații neașteptate: „Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose”

Lia Bugnar, declarații neașteptate: „Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose”

Încă din momentul despărțirii, Anghel Damian și Lia Bugnar au decis să rămână în relații profesionale bune. Fosta iubita a regizorului cu care a fost timp de 9 ani, a vorbit despre Theo Rose, actuala parteneră a actorului, care e și însărcinată cu copilul lui.

Cu toate că s-au întâlnit față în față acum câteva luni, Lia Bugnar spune că nu a vorbit niciodată cu cântăreața.

Lia Bugnar spune că nu a vorbit vreodată cu Theo Rose

De curând, Lia Bugnar a vorbit pentru prima dată despre Theo Rose și relația acesteia cu Anghel Damian. Toată lumea este curioasă cum se înțeleg acestea, ținând cont că lucrează împreună în același proiect, serialul „Clanul”.

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în Clanul, nu? Și care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu, nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam mai demult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri”, a spus Lia Bugnar, potrivit click.ro.

Cât despre faptul că artista este însărcinată, Lia Bugnar nu a vrut să comenteze prea multe.

„Cu actrița din rolul „Vera” nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină? Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie.

Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n.r. – sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor”, a declarat Lia Bugnar.

Lia Bugnar, dezvăluiri dureroase

Lia Bugnar a fost invitata lui Marius Manole în prima ediție a sezonului patru din cadrul show-ului „Întrebarea Mesei Rotunde.” Cu ocazia asta, actrița, regizoarea și scenarista a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Anghel Damian și stările prin care a trecut de curând:

„M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă. (…)

Cred că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții.

Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele din copilărie. Eu nu voiam să mă mărit în viața mea și nu voiam să am copii. În cartierul nostru eram toți niște copii care ne sprijineam unii pe alții în momentele în care erau scandaluri în casă, era dezastru.”

Urmăriți B1TV.ro și pe