Liviu Vârciu a fost internat. Ce a pățit vedeta

Liviu Vârciu a fost internat. Foto: Facebook/Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu a ajuns pe mâinile medicilor. Artistul a fost internat la spital. Vedeta a încercat să se lecuiască acasă, dar se pare că nu a reușit să facă fața bolii.

Liviu Vârciu, doborât de o boală

Prezentatorul de la Antena 1 se luptă cu răceala. Aceasta s-a agravat și nu mai poate fi tratată în condiții de casă. Vezi mai mult poze în galeria foto de AICI.

„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a remarcat Liviu Vârciu pe Instagram.

Citește și Actorii din „Vlad” s-au reunit. Fanii serialului vor avea o surpriză

Artistul s-a filmat pe patul de spital și s-a plâns că a ajuns să fie internat din cauza unei răceli. Prezentatorul a venit și cu in îndemn către urmăritorii săi. Acesta a subliniat importanța respectării măsurilor de prevenirea gripei.

Prezentatorul a trecut prin calvar

Vedeta de la Antena 1 a trecut și prin temuta boală. Acesta s-a alăturat, în decembrie, listei de persoane publice din România care au fost depistate cu coronavirus, spunându-le fanilor că se află în izolare.

„Crăciun fericit dragilor să fiţi sănătoşi că e cel mai important şi dacă vine Moş Crăciun la voi şi-l vedeţi să-i spuneţi să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să ştii când să faci Covid, nu aşa. L-am luat fix de Crăciun. (…) E bine ca nu îmi mai bat capul cu Moş Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveţi sărbători liniştite, fericite şi purtaţi mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă”, anunța Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Citește și  Maia Morgenstern a trecut prin clipe teribile: „A fost complicat, am fost și agresată la propriu, și fizic, și scuipată, și zgâriată”