Lucian Viziru a spus tot adevărul despre relația pe care a avut-o cu Catrinel Sandu: „Ea a mers pe ideea că eu am fost nenorocitul în relația respectivă”

Lucian Viziru a spus tot adevărul despre relația pe care a avut-o cu Catrinel Sandu: „Ea a mers pe ideea că eu am fost nenorocitul în relația respectivă”
Lucian Viziru a spus tot adevărul despre relația pe care a avut-o cu Catrinel Sandu: „Ea a mers pe ideea că eu am fost nenorocitul în relația respectivă”. Sursa Foto: Instagram/@lucian_viziru

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Lucian Viziru și Catrinel Sandu au trăit o poveste de dragoste ca-n povești. În cadrul emisiunii „La Măruță”, actorul a vorbit despre fosta relație și a mărturisit că fosta iubită a dat vina pe el pentru despărțire.

Lucian Viziru a povestit în cadrul unei emisiunii că nu doar el a greșit în relație, ci și Catrinel. Ba chiar, a dat de înțeles că amândoi ar fi călcat strâmb.

Lucian Viziru, detalii neștiute despre Catrinel Sandu

Actorul a mărturisit că fosta iubită a dat vina pe el pentru despărțire, deși susține că și Catrinel Sandu ar fi avut o parte de vină. Mai exact, la acel moment, s-a speculat faptul că Lucian Viziru și-ar fi înșelat partenera cu o prietenă comună.

Ea a mers pe ideea că eu am fost nenorocitul în relația respectivă … doamna fosta Sandu, deși ne-am tras-o amândoi și la propriu, și la figurat. Ba n-am fost eu cuminte, ba n-a fost ea cuminte. Am fost împreună vreo 5 ani. Am avut tot timpul din lume să facem prostii”, a povestit Lucian Viziru în cadrul emisiunii „La Măruță”, potrivit Cancan.

Pe lângă relația avută cu Catrinel Sandu, Lucian Viziru a avut o legătură mai specială și cu actrița internațională Gabriela Spanic, dar a recunoscut că și-ar fi dorit o aventură și cu Simona Gherghe, cea cu care încă este la cuțite de mai bine de 11 ani.

Lucian Viziru, despre mutarea în România

Lucian Viziru s-a bucurat de foarte mult succes în momentele în care a jucat în telenovele cunoscute. Totuși, el s-a hotărât să stea departe de lumina reflectoarelor și să se mute în Germania pentru a se ocupa de o altă pasiune, tenisul.

Fostul actor s-a decis să se întoarcă acasă, în România.

Mutatul în Germania înapoi în România a fost mare, nu a fost o perioadă ușoară. Nu a fost ușor să stau fără Ema, ea a plecat din Germania, a venit prima. A fost bine, dar nu prea. Nu era bine pentru noi ca familie acolo.

Să zicem că poate că mie îmi era ok cât de cât, deși ajunsesem să mă plafonez la un moment dat. Nu voiam să mă duc să fac performanță, să plec 360 de zile de acasă, să nu îmi văd familia. Îmi plac provocările, iar în acel moment nu mai aveam vreo provocare”, a spus Lucian Viziru în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, potrivit playtech.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)