Marina Voica mărturisește cum se simte la un după intervenția dificilă pe cord

Marina Voica mărturisește cum se simte la un după intervenția dificilă pe cord
Foto: captură de ecran

Marina Voica a fost pusă acum un an la încercare de viață. Artista în vârstă de 85 de ani a fost supusă unei intervenții pe cord deschis, la o clinică din brașov. La un an de la operație, Marina Voica a vorbit despre starea de sănătate din prezent.

Marina Voica a declarat recent că este bucuroasă întrucât, la un an după acea mare cumpănă, se simte bine și, chiar dacă este cardiacă, nu a mai avut probleme cu inima. Solista de origine rusă este recunoscătoare personalului medical de la clinica privată că au acceptat și au reușit să facă o intervenție atât de complicată, la o pacientă de 84 de ani.

Viața după intervenția chirurgicală

Viața artistei este plină de liniște și echilibru, după ce s-a refugiat în casa ei de la Breaza. După operația de la inimă, ea a stat în spital nu mai mult de o săptămână și recuperarea a decurs fără dificultăți.

„Pentru mine operația pe cord a fost o mare cumpănă. Am avut zile. Dumnezeu m-a ocrotit! Mi-a mai dat zile să trăiesc și să mă mai bucur de viață. În urmă cu un an, un medic din Brașov a avut curajul să mă opereze și să îmi țină inima în palmele lui, fără ca ea să se oprească.

I-am mulțumit atunci, așa cum o fac și acum. Intervenția chirurgicală nu a durat mult, dar doctorul m-a salvat. Toți din spital s-au purtat frumos cu mine. Au fost foarte atenți. După o săptămână a fost externată și am continuat recuperarea acasă, la Breaza. Acum mă simt foarte bine, nu mai am probleme”, a declarat interpreta Marina Voica, pentru Fanatik.

La 85 de ani, Marina Voica uimește prin energia pe care o posedă. La începutul lunii martie, ea a susținut un recital pe scena Sălii Palatului, dovadă că Marina Voica își ia puterea din muzică.

Urmăriți B1TV.ro și pe