Marius Moga a făcut dezvăluiri despre fiica sa, Maria Elisabeta: „Mă văd în ea. Un copil încăpățânat va reuși mai mult decât unul ascultător”

Marius Moga a făcut dezvăluiri despre fiica sa, Maria Elisabeta: „Mă văd în ea. Un copil încăpățânat va reuși mai mult decât unul ascultător”
Marius Moga a făcut dezvăluiri despre fiica sa, Maria Elisabeta: „Mă văd în ea. Un copil încăpățânat va reuși mai mult decât unul ascultător”. Sursa Foto: Instagram/@iammariusmoga

Marius Moga este unul dintre cei mai de renume artiști din România. Producătorul este căsătorit cu Bianca Lăpuște din anul 2015 și împreună au o fiică, pe Maria Elisabeta în vârstă de 6 ani.

De curând, Marius Moga a povestit cum fiica sa îi moștenește caracterul, dar și despre ce îl motivează și de ce a avut succes încă de la o vârstă fragedă.

Marius Moga, destăinuiri despre fiica sa

Vedeta este una dintre persoanele discrete ale lumii mondene și din acest motiv nu prea oferă multă detalii mai ales când vine vorba de familia lui.

Invitat în cadrul podcastului Alexandrei Ungureanu, Marius Moga a vorbit despre el, ca artist, ca producător, ca tată. De când a venit pe lume Maria Elisabeta, îndrăgitul artist nu și-a expus fiica pe rețelele sociale, iar fanii se întreabă când va fi posibil acest lucru.

„Eu încerc să-i insuflu fetiței mele ideea de a fi creativă. Apoi, ea este încăpățânată. Îi va prinde bine în viață. Să nu ajungă la adolescență sau când va fi matură că va face orice îi zic alții! Este bine să asculți și de alții, dar nici să nu ai voință. La ea trebuie să fie ca ea! Deși e mai chinuitor așa. Mă văd în ea, dar totodată mă enervează. Nu e ușor când te uiți din perspectiva de părinte, dar, mai departe în viață, un copil încăpățânat va reuși mai mult decât unul ascultător”, a povestit Marius Moga.

Producătorul a mărturisit că a avut mereu un critic important în viața sa.

„Cel mai mare critic al meu a rămas taică-miu. „Ce-i asta, mă?!”, îmi zicea încă de la 18 ani. M-am obișnuit cu critica de mic. Decât 10 yes-men, mai bine unul care să-ți spună: „Nu e bine, mai încearcă, mai bagă o fisă!”. Te ajută mai mult. Așa îmbunătățești piesa, ceea ce faci. Tata e și ascultător, e și tatăl meu. Nici nu trebuie să-mi taie aripile, nici să-mi dea aripi false. Nu a fost niciodată genul să-mi spună: „E super tot ce faci!”. Mă sună câteodată: „Ce-i cu piesa aia?!”. Din perspectiva mea, măcar unul dintre părinți să fie obiectivi. Mama e cu „copilul lui mama”, o iubesc, mă iubește. Tata trece peste postura de tată”, a mai spus artistul în podcastul Alexandrei Ungureanu.

View this post on Instagram

A post shared by Marius Moga (@iammariusmoga)

Marius Moga, în pragul disperării

Marius Moga a trecut prin clipe teribile. Artistul a căzut în capcana anxietății și nu a mai putut să facă fața emoțiilor. Acesta a fost nevoit să  apeleze la ajutorul specialiștilor. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Eu am considerat întotdeauna că prima piesă pe care am avut-o No. 1 era cea mai slabă. Motivul pentru care am făcut asta este că atunci când faci foarte multe piese te apucă un sindrom al impostorului și ai impresia că o faci prea ușor și ăștia cumpără tot ce faci tu”, a dezvăluit artistul în cadrul unui interviu pentru HappyFishTv.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)