Mesajul emoționant distribuit de chef Florin Dumitrescu: Cel mai cald om pe care l-am cunoscut de când filmez emisiuni culinare s-a stins

Mesajul emoționant distribuit de chef Florin Dumitrescu: Cel mai cald om pe care l-am cunoscut de când filmez emisiuni culinare s-a stins
Foto: Facebook / Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu a postat un mesaj încărcat de regrete, după ce bucătarul Sissoko Sidia, cunoscut de la MasterChef a murit, din cauza COVID-19.

În dimineața zilei de miercuri, faimosul chef Sissoko a fost găsit mort în locuința sa. Acesta a fost supravegheat de medicul de familie, în urma infectării cu noul coronavirus.

Chef Florin Dumitrescu, mesaj de condoleanțe după decesul lui Sissoko Sidia

Florin Dumitrescu, aflat în prezent în Grecia, alături de Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, a distribuit un mesaj de condoleanțe pentru Sissoko Sidia, colegul său și fost concurent la MasterChef.

„Cel mai cald om pe care l-am cunoscut de când filmez emisiuni culinare s-a stins azi. Drum lin, draga Sissoko! O sa ramai in inimile noastre mereu”, a scris Florin Dumitrescu pe Facebook.

Cheful care a apărut la MasterChef a pierdut lupta cu COVID-19

Fanii emisiunii „MasterChef” sunt în doliu. Sissoko Sidia, un fost concurent de la emisunea difuzată de Pro Tv, a pierdut lupta cu moartea. Bucătarul a decedat din cauza coronavirusului.

Sissoko a devenit renumit după ce a participat la primul sezon al competiției „Masterchef”, în care s-a înscris după indemnul iubitei sale.

A fost o super-experiență la MasterChef! Nu am cum să uit. Mi-e să nu pară un clișeu, dar chiar așa s-a întâmplat, e unică, e fantastică!”, a remarcat Sissoko la „Povestiri Adevărate” de la Acasă TV, în urmă cu mai mult timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe