Mihaela Rădulescu, detectiv la „Masked Singer România” (Pro TV), a pozat nud la 52 de ani!

Mihaela Rădulescu, detectiv la Masked Singer România (Pro TV), a pozat nud la 52 de ani!
Foto: Instagram / Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu își surprinde întotdeauna fanii. La 52 de ani, vedeta de la Pro TV a pozat nud  și a lăsat la vedere un corp de invidiat. Mai mult decât atât, recent, iubita lui Felix Baumgarthner a lăsat și măștile jos, nu doar hainele și a oferit un interviu extrem de sincer.

Mihaela Rădulescu este o femeie frumoasă și s-a bucurat întotdeauna de admirația bărbaților. La 52 de ani are un corp de invidiat și ar putea face geloasă orice femeie.

Mihaela Rădulescu a pozat nud la 52 de ani

Detectiv la Masked Singer România, Mihaela Rădulescu a pozat nud la 52 de ani, pentru coperta revistei Viva. Vedeta a mai realizat un astfel de proiect, cu mai mulți ani în urmă, pentru aceeași publicație.

Iubita lui Felix Baumgarthner este de părere că fotografiile nud sunt o artă, chiar dacă sunt atât de controversate, în special în România.

Nudul de acum 20 de ani a fost un mega boom de presă, iar condiția cu care am acceptat ideea a fost de a dona încasările copiilor cu boli incurabile de la Hospice Casa Speranței. Cu alte cuvinte, m-am dezbrăcat cu bucurie și cu satisfacția că gestul meu va conta, (…) Nudul de acum e despre altceva.

E despre lupta cu o mentalitate prăfuită, care așază femeile de vârsta mea pe un fel de bancă de rezerve a societății sau, și mai rău, pe o linie moartă, profesional și… în general”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru Viva.

View this post on Instagram

A post shared by VIVA! (@vivaromania)

Masked Singer România, noul proiect de la Pro TV care o aduce pe Mihaela Rădulescu în fața camerelor

Vedeta a vorbit și despre planurile ei din prezent și modul în care i s-a schimbat viața odată cu noul proiect de la Pro TV. Pentru Mihaela Rădulescu este o provocare să fie unul dintre detectivii de la Masked Singer, pe care a primit-o cu inima deschisă.

N-ai idee cât îmi place treaba asta și cât m-a acaparat mental. Toată viața de om de televiziune am știut ce invitați o să am și trebuia să le fac fișa de documentare, să adun date despre ei, ca să fiu pregătită de interviu.

Aici e fix invers! Am date și… nicio idee despre cine e invitatul. Treabă complicată, dar atât de interesantă. Mi-aș fi ales probabil o mască funny sau un contre-emploi, ceva total opus mie. Cât despre melodie, m-aș fi dus spre piese românești, avem atâtea voci bune și atâția artiști grozavi”, a mai povestit ea în interviul acordat pentru Viva.

Descoperă și detaliul pe care puțini îl știu despre Mihaela Rădulescu. Ce studii are vedeta și când a terminat facultatea.