Mira, mai fericită ca niciodată. Cântăreața și-a făcut publică noua relație: „Vă împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea”

Mira, mai fericită ca niciodată. Cântăreața și-a făcut publică noua relație: „Vă împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea”
Mira, mai fericită ca niciodată. Cântăreața și-a făcut publică noua relație: „Vă împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea”. Sursa Foto: Instagram/@mira

Mira este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. După despărțirea de Andrei Ivan, Mira trăiește o nouă poveste de dragoste.

După o perioadă în care a fost singură, cântăreața și-a făcut curajul și le-a dezvăluit fanilor că are un nou iubit.

Mira iubește din nou. Cântăreața are un nou iubit

Mira și-a surprins fanii, făcând publică relația cu noul său iubit. Cel care a reușit să îi fure inima este Levi Elekes, un vlogger cunoscut în România, în vârstă de 27 de ani.

Levi Elekes este un tânăr extrem de influent în mediul online, iar în prezent acesta se laudă cu o comunitate mare pe TikTok și conduce o firmă care are activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune.

Se pare că cei doi formează un cuplu de ceva timp, iar acum au decis să împartă povestea lor de dragoste și cu urmăritorii din mediul online. Mira este foarte fericită alături de noul său iubit, motiv pentru care a simțit nevoia să împărtășească cu fanii aceste momente speciale din viața ei.

„Am atâtea de spus și totodată nimic fiindcă aș vrea sa las pozele acestea să vorbească. Nu mă pricep neapărat la descrieri siropoase, în intimitatea noastră cred că sunt suficient. Mă bucur să share-uiesc cu voi și acest aspect fiindcă îmi era din ce în ce mai greuuu să nu va împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine”, a scris artista pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by MIRA #divina (@mira)

Levi Elekes, despre relația cu Mira

Levi Elekes este o prezență discretă în mediul online, însă a făcut această dezvăluire importantă despre viața sa celor care îl urmăresc. La rândul său tânărul a vorbit despre relația cu Mira și a mărturisit că artista îl completează perfect.

Se pare că aceștia au multe lucruri în comun, iar relația merge cum nu se poate mai bine.

„Ne-am întâlnit prima oară în munți și eram fascinați că avem aceleași cărți preferate. Apoi aceleași obiceiuri preferate, apoi multe altele preferate…Nu am găsit nicio poză normală, nu avem, în viața de zi cu zi suntem exact ca în aceste poze. Orice se întâmplă, tot la fel ajungem să fim și sper să nu ajungă pe net toate tâmpeniile pe care le facem”, a spus Elvi Eleskes.

Urmăriți B1TV.ro și pe