Mircea Badea susține că i-a fost spart contul de Facebook: S-au ocupat haștagiștii

Mircea Badea susține că i-a fost spart contul de Facebook: S-au ocupat haștagiștii
Foto: Instagram / Mircea Badea

Celebrul prezentator Mircea Badea pare să aibă parte de o experiență mai puțin plăcută. Vedeta susține că i-a fost spart contul de Facebook, iar motivul pentru care s-ar fi întâmplat acest lucru nu a fost încă precizat.

Mircea Badea a făcut acest anunț chiar pe rețelele sociale și spune că un băiat mai priceput ca el și prin mijloace inaccesibile prezentatorului TV l-a ajutat să posteze și să le dea fanilor această veste.

Contul de Facebook al lui Mircea Badea ar fi fost spart

Prezentatorul a ținut să folosească orice mijloace prin care să își anunțe fanii că nu mai poate folosi contul de Facebook.

Nu mai am acces la aceasta pagina. S-au ocupat hastagistii de la feisbuc cocioc..Acest.mesaj e postat de un baiat.destept printr-o metoda inaccesibila mie. Revin daca se va repara (…) Ma sustin”, a transmis Mircea Badea pe contul de Facebook.

Fanii, mesaje de încurajare în comentarii

După ce mesajul a apărut pe pagina de Facebook a lui Mircea Badea, internauții nu au așteptat prea mult și au reacționat:

„Cum Dumnezeu? Îi deranjează adevărul când este spus?”

„Preventiv au făcut-o! Urma sa apară Tândală cu prompterul!”

„Te așteptăm și te susținem!”

„MIRCEA nu ne lasa!”

„Parcă e mesajul unei persoane rapite..rapit like..rezista..suntem pe punctul de a va elibera”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Facebook.

Ultima oră
10:26 - Alexandru Rafila: Vom analiza măsurile puse în aplicare în alte ţări din spaţiul european, pentru încetinirea transmiterii variantei Omicron (VIDEO)
09:40 - Scădere dramatică a a valorii monedei virtuale Bitcoin. Investitorii au pierdut aproape 10.000 de dolari în doar câteva ore
09:26 - Razie a Poliției Rutiere în București: Mai mulți șoferi au urcat la volan sub influenţa alcoolului sau a drogurilor
09:04 - Bilanțul victimelor produse de erupția vulcanului din insula Java: 13 morți și 41 de răniți (VIDEO)
08:16 - Incendiu puternic în apropiere de Centura Capitalei, cu degajări mari de fum. Șoferii sunt sfătuiți să ocolească zona (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Predicțiile pentru fiecare zodie în luna Șobolanului, sub element Metal Yang (VIDEO)
23:34 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: În luna Șobolanului, sub element Metal Yang, provocarea e la nivel de conducere / În sectorul României sunt niște stele oribile. Totul e să fim calmi (VIDEO)
22:55 - Iulian Fota: Cel mai prost scenariu pentru România ar fi o confruntare militară majoră Rusia – Ucraina / Pretențiile rușilor merg mult dincolo de Ucraina. Ei vor drept de veto și pe soarta noastră (VIDEO)
22:22 - Bărbat din Năvodari, condamnat pentru că avea trei neveste. Ce pedeapsă a primit
21:53 - Nicolae Ciucă anunță o ședință după confirmarea primelor cazuri de infectare cu Omicron: Voi dispune măsuri. Nicio clipă nu trebuie pierdută