Momente de groază pentru Adda: „Începeam să o iau razna”. Vedeta a slăbit enorm!

Adda, dezvăluiri cutremurătoare despre trecutul său. Foto: Facebook/Adda.

Adda este foarte deschisă față de urmăritorii săi. Vedeta răspunde la curiozitățile publicului pe rețelele de socializare. Interpreta abordează diferite subiecte și este foarte sinceră atunci când vorbești cu fanii săi.

Adda  a trecut prin calvar

Artista a povestit, recent, despre problemele cu care se confruntă în adolescență. Tânăra a a mărturisit că s-a confruntat cu depresie și anxietate. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Ronnie Spector, simbolul anilor ’60, a plecat la ceruri

Adda a trecut prin clipe teribile. Cântăreața a fost nevoită să părăsească casa părintească și s-a mutat la București, unde a început să-și construiască o carieră de succes. „Lupii”, „Nu plânge Ana”, „Se vede pe ochii ei” sunt doar câteva hituri din repertoriul vedetei.

”Stăteam deja de o luna jumătate în București și ușor, ușor începeam să o iau razna. În fiecare zi mă plimbam prin Parcul Izvor, mergeam la alimentara de pe Kogălniceanu să-mi iau țigări sau de ciuguleală și mă întorceam acasă. Mă uitam la seriale, scriam câte o piesă, ascultam muzică, făceam curățenie și așteptam. Nu știam exact ce, dar așteptam”, a povestit Adda despre începuturile sale în carieră.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Adda a căzut în capcana depresiei

Interpreta a căzut în capcana depresiei. Adda nu mai putea să facă fața emoțiilor, iar visul ei de a deveni cântăreață i se părea un coșmar. Vedeta a ajuns în pragul disperării.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Telefonul suna din ce în ce mai rar. În afara de părinții mei și prietena mea cea mai buna, Alina, nu mă mai căuta nimeni. Prietenii mei din Târgu Mureș cred ca aveau impresia ca I-am prins pe Dumnezeu de un picior și că nu le mai dau niciun semn, pentru ca sunt prea ocupată să-mi număr milioanele de euro. Realitatea era alta: singurătate, depresie și mult mucegai pe pereții din dormitorul meu. Nu puteam să le spun că visul meu era, de fapt, un coșmar”, a dezvăluit Adda pe Instagram.

Viața artistei, în pericol

Luna februarie 2021 a fost una decisivă pentru Adda. Vedeta a aflat că are dermografism. Diagnosticul medicilor i-a schimbat modul de viață și i-a impus mai multe frici.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

„A fost o perioada de câteva săptămâni când rămâneam fără aer de la edemele ce îmi apăreau în gât. Stăteam cu injecția de adrenalină lângă mine. Încă o fac, dar, cumva, m-am obișnuit cu ideea că poate asta va fi viață mea de acum înainte. Îmi era frică să rămân singură. Îmi era frică să adorm să nu cumva să mă sufoc în somn”, a remarcat Adda pe Instagram.