Monstrul de la Masked Singer România a refuzat demascarea. Cine se afla sub mască și de ce nu a vrut să plece acasă

Monstrul de la Masked Singer România a refuzat demascarea. Cine se afla sub mască și de ce nu a vrut să plece acasă
Monstrulică de la Masked Singer România, interpretat de Oana Zăvoranu / Foto: Facebook / Masked Singer România

Maskek Singer România i-a adus în fața publicului, în ediția de joi, pe Pisică și Monstru, ambii concurenți fiind în postura demascării. Dacă frumoasa Pisică a acceptat rapid să își dea masca jos, Monstrul încăpățânat a refuzat să își dezvăluie identitatea din prima, fiind necesară intervenția bodyguarzilor în platoul Pro TV.

Marea a fost surpriza atunci când Monstrul a fost demascat, căci nimeni nu se aștepta ca în platoul Masked Singer România să vină chiar ea. Detectivii nu și-au dat niciodată seama cine este, ba chiar a fost confundată cu o altă pască, a Stelei, care s-a dovedit de fapt a fi Mihai Trăistariu.

Oana Zăvoranu a fost Monstrul de la Masked Singer România

Oana a recunoscut că nu își dorea să plece așa de repede acasă și nu s-a bucurat de faptul că a fost demascată, dar a fost fericită pentru că detectivii au comparat-o cu o tânără de 18 ani.

„Mi-ați spus că sunt urâtă, că sunt pitică! Dar m-am bucurat că ați crezut că am 18 ani”, a spus Oana Zăvoranu după ce și-a dat masca jos.

Printre numele presupuse pentru personajul de sub mască s-a numărat chiar și Mario Fresh. Detectivii au fost uimiți când au remarcat că în platou era chiar Oana Zăvoranu, iar aceasta nu a fost recunoscută nici măcar la început, când a stat cu spatele la public după demascare.

Pisica de la Masked Singer România a fost demascată

Tot joi seara a fost demascată și Pisica. Frumoasa și celebra cântăreață Antonia a fost cea care a interpretat-o pe Pisică vreme de mai multe ediții. Deși a dat numeroase indicii cu privire la cine se află sub mască, detectivii nu au reușit să își dea seama cine se află sub mască. Inna a fost singura care a presupus că frumoasa Antonia este cea care a venit în platou.

Am plâns, mi-ați făcut foarte multe complimente”, le-a spus Antonia detectivilor de la Masked Singer România.