Pisica de la Masked Singer România a fost demascată. Cine se ascundea sub masca felinei și cum au reacționat jurații

Pisica de la Masked Singer România a fost demascată. Cine se ascundea sub masca felinei și cum au reacționat jurații
Pisica de la Masked Singer România, interpretată de Antonia / Foto: Facebook / Masked Singer România

Ediția de joi seara a Masked Singer România a adus două demascări. Pisica a fost prima care și-a dat jos masca în fața detectivilor de la Pro TV, iar acestora nu le-a venit să creadă cine se ascundea sub frumosul costum.

Pisica a fost unul dintre personajele care a atras atenția la Masked singer România, detectivii de la Pro TV neștiind cine se ascunde sub mască. Totuși, într-un final, Mihaela Rădulescu, Inna, Horia Brenciu și Alex Bogdan au aflat cine interpretează rolul din platou.

Pisica de la Masked Singer România a fost demascată

Frumoasa și celebra cântăreață Antonia a fost cea care a interpretat-o pe Pisică vreme de mai multe ediții. Deși a dat numeroase indicii cu privire la cine se află sub mască, detectivii nu au reușit să își dea seama cine se află sub mască. Inna a fost singura care a presupus că frumoasa Antonia este cea care a venit în platou.

Am plâns, mi-ați făcut foarte multe complimente”, le-a spus Antonia detectivilor de la Masked Singer România.

Masked Singer România, un nou sezon la Pro TV

Juriul format din Inna, Horia Brenciu, Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu caută și în acest sezon indicii pentru a vedea cine se ascunde sub măștile superbe din platoul Masked Singer România.

Anul acesta, la Masked Singer România sunt prezente personajele: Albina, Fluturele, Muma Pădurii, Papagalul, Șaorma, Pufosul, Cameleonul și Bufnița au fost primele opt măști care au intrat în emisiunea de la Pro TV.

Apoi, în platou au mai venit și Pinguinul, Steaua, Șarpele, Emoji, Oul Dragon, Pisica, Robotul și Gheișa.