Nelu Popa susține că a fost umilit după ce a cântat cu Jador în Germania. Ce a pățit saxofonistul

Nelu Popa susține că a fost umilit după ce a cântat cu Jador în Germania. Ce a pățit saxofonistul
Foto: captură Facebook

Unul dintre pasagerii avionului ce a aterizat ieri, 22 ianuarie, la Budapesta, în loc de Cluj-Napoca, a fost Nelu Popa. El se întoarce înapoi în țară după un concert cu Jador în Germania.

Saxofonistul se simte umilit după ce a trebuit să aștepte timp de câteva ore fără să primească măcar o sticlă cu apă, iar potrivit acestuia nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, deoarece compania aeronautică Wizzair își tratează prost clienții.

A reușit să ajungă acasă

Nelu Popa a cântat weekend-ul trecut, 21-22 ianuarie, alături de Jador în Hannover, Germania, iar de acolo a plecat duminică seara, cu avionul, către Cluj-Napoca. Zborul a fost lipsit de surprize până a intrat în spațiul aerian românesc. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, avionul a fost nevoit să se învârtă deasupra Clujului, ca într-un final să aterizeze în Budapesta, în loc de un alt oraș din România.

Interpretul de muzică de petrecere a reușit să ajungă la Oradea abia dimineață, după ce pe parcursul întregii nopți a stat într-o sală. Pasagerii care așteptau cu el erau complet revoltați și acuză compania că nu a avut grijă de ei.

„Azi noapte am venit din Hannover și trebuia să aterizăm în Cluj-Napoca. Era ceață foarte mare și pilotul a considerat că era mai bine să ne ducă în Budapesta. Ne-am învârtit cam o oră și nu înțeleg de ce nu a ales să aterizeze pe aeroportul din Sibiu, Târgu-Mureș sau Oradea. Alte avioane au putut ateriza, noi nu… Cea mai proastă companie aeriană.”, a povestit el, pentru fanatik.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe