Oana Roman, umilită de urmăritori, pe rețelele de socializare. Reacția dură a vedetei

Oana Roman, umilită de urmăritori, pe rețelele de socializare. Reacția dură a vedetei
Foto: Instagram/Oana Roman.

Oana Roman este una dintre cele mai de succes prezențe în mediul online românesc. Bloggerița încasează sume uriașe de bani și promovează diferite produse și branduri pe Instagram. Se pare că popularitatea acesteia provoacă ură și invidie în rândul urmăritorilor.

Oana Roman, jignită de nenumărate ori

Internauții îi lasă zeci de mesaje și comentarii acide, prin intermediul cărora încearcă să o jignească.

„Graso! (…) Aoleu, ce urâtă ești! (…) Ce ipocrită ești chiar tu. Marș! Vai, cât de urâțică ești, madame! Bau Bau”, este doar unul dintre mai multe mesaje  pe care i le-a scris o femeie pe Instagram.

Vedeta a reacționat la insultele urmăritoare și i-a adresat un mesaj special: „Nu pot spune decât că îmi e milă tare de fetița ei, care în poză pare foarte dulce și drăguță. Îmi închipui ce groaznic e să ai o astfel de mamă”.

Oana Roman (46 de ani) se numeră printre vedetele autohtone care sunt foarte deschise cu urmăritorii lor de pe rețelele de socializare, scrie Cancan.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Oana Roman, criza de nervi

Oana Roman a trecut prin momente greu de imaginat în ultima perioadă, mai ales după ce mama ei s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, iar Oana i-a fost alături.

„După foarte mulți ani, reîncep sedințele de terapie pentru că în ultima vreme m-au copleșit un pix toate stările de spaimă, de anxietate și de frică. Cu tot ce am trecut cu mama și am nevoie să reîncep terapia, iar de astăzi ma duc la sedințe.

Merg la doctorul la care am fost și acum 15 ani, când am mai făcut terapie și m-a ajutat foarte mult și mă gândeam să vorbim un pic despre asta și să ma întrebați tot ce vreți legat de depresie, anxietate și terapie”, a spus Oana Roman.

Mioara Roman (82 de ani) a suferit o intervenție chirurgicală complicată în urmă cu dpar câteva zile, însă Oana a anunțat că a ieșit cu bine din intervenția chirurgicală și acum se recuperează.

Mioara Roman s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe probleme de sănătate. Din acest motiv, Oana Roman a făcut tot posibilul ca mama sa să fie tratată de cei mai buni specialişti şi s-a asigurat tot timpul că este îngrijită corespunzător.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:36 - S-a votat! Croația va intra în Schengen începând cu 1.1.2023.
15:34 - A sfidat toate regulile de circulație: comportamentul haotic în trafic al unui șofer din județul Hargita i-a îngrozit pe toți
15:28 - Ligia Deca, după ce a aflat că bugetul ministerului pe care-l conduce e la un minim istoric de 2,1%: E acoperitor pentru funcționarea normală. În 2013 spunea că 6% din PIB pentru Educație e singura șansă pentru o democrație funcțională
15:24 - Austria și Olanda au blocat aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen, la votul decisiv din JAI (surse)
15:16 - Amenzi pentru șoferii care făceau drifturi în Poiana Brașov. Legea prevede amenzi de până la 725 de lei pentru „derapaje controlate, în vederea întoarcerii și rotirii autovehiculului”
15:13 - Ploiești: peste 130.000 de apartamente fără căldură furnizată în sistem centralizat. „E o minciună, avem gaz”
15:03 - Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio după un an de relație, chiar în prag de Sărbători: „Nu ne mai vorbim de destul timp”
14:54 - Adrian Cioroianu, după reacția Germaniei la vetoul Austriei: „Toate variantele sunt deschise. Eu nu îi văd dând înapoi pe austrieci, și-ar pierde o parte din credibilitate pe plan intern” (VIDEO)
14:42 - Anunț care vizează transportul gazelor din Neptun Deep al OMV Petrom și Romgaz în plin scandal România – Viena pe spațiul Schengen
14:37 - Mărturia românilor din Austria: „Nu cred că austriecii de rând ar avea o problemă cu intrarea noastră în Schengen”