Adda a izbucnit în lacrimi. Interpreta a vorbit deschis despre boala cu care se confruntă

Adda suferă de două afecțiuni grave. Foto: Facebook/Adda.

Adda nu a mai putut să facă fața emoțiilor și a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Artista a recunoscut că nu poate să iasă din depresie și suferă de o boală cumplită.

Interpreta este susținută și încurajată de către partenerul său, însă, vedeta a ajuns într-o stare deplorabilă atât moral cât și fizic. Adda nu vrea să cedeze și continuă să lupte pentru dreptul de a fi fericită. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Actrița Claudia Vasilescu apare în noul sezon al serialului „Adela”. Personajul tinerei aduce tensiuni în viața eroilor principali

„Primesc multe mesaje dacă și cum m-am vindecat. Încă nu, dar sunt pe drumul cel bun. Și mă țin tare, pentru el (fiul ei), pentru iubire (soțul ei), pentru visul meu!”, a afirmat vedeta într-un filmuleț postat pe Instagram.

Interpreta este sinceră și deschisă față de cei care o urmăresc. Vedeta a recunoscut că este victima unei boli. Adda suferă enorm și nu se simte în siguranță.

„Acum un an de zile, viață mea s-a schimbat, când m-am pricopsit cu o afecțiune medicală, care mă pune zilnic în pericol. Am încercat să fiu puternică și să gândesc pozitiv mereu, însă într-o seară am cedat. Pur și simplu am plâns din toată inima”, a mărturisit Adda.

Luna februarie 2021 a fost una decisivă pentru Adda. Vedeta a aflat că are dermografism. Diagnosticul medicilor i-a schimbat modul de viață și i-a impus mai multe frici.

„A fost o perioada de câteva săptămâni când rămâneam fără aer de la edemele ce îmi apăreau în gât. Stăteam cu injecția de adrenalină lângă mine. Încă o fac, dar, cumva, m-am obișnuit cu ideea că poate asta va fi viață mea de acum înainte. Îmi era frică să rămân singură. Îmi era frică să adorm să nu cumva să mă sufoc în somn”, a remarcat Adda pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina