Păunul de la Masked Singer România, surpriză în platoul de la Pro TV. Mihaela Rădulescu și-a dat seama imediat cine se ascunde sub mască (VIDEO)

Păunul de la Masked Singer România, surpriză în platoul de la Pro TV. Mihaela Rădulescu, extrem de bucuroasă să-l revadă / Foto: Instagram / Jorge

Păunul de la Masked Singer România le-a pregătit o adevărată surpriză detectivilor de la Masked Singer. Personajul și-a dat masca jos în platoul de la Pro TV, iar Mihaela Rădulescu a fost extrem de fericită să îl revadă pe celebrul cântăreț.

Deși inițial s-a spus că ar putea fi chiar actorul Jean Claude Van Damme, se pare că „păunul” de la Masked Singer România a fost o surpriză pentru telespectatori. Cântărețul român a fost demascat de către detectivii emisiunii, motiv pentru care a trebuit să își dezvăluie identitate. Mai multe imagini de la Masked Singer, descoperiți în Galeria Foto de AICI!

Citiți și: Lovitură la Pro TV: o vedetă adusă pe cai mari pleacă de la postul din Pache Protopopescu după numai două săptămâni!

Cine este Păunul de la Masked Singer România. L-a recunoscut Mihaela Rădulescu

Păunul, unul dintre cele mai iubite personaje de la Masked Singer România și-a dat masca jos. Cântărețul Jorge a fost cel care s-a ascuns, timp de câte săptămâni, sub superba mască și a încercat să le ofere juraților toate indiciile necesare pentru a-l descoperi.

Citiți și: Mihaela Rădulescu, jurat la Masked Singer Romania, a fost văzută ca şofer de taxi! Vedeta de la Pro TV a recunosut totul

Totuși, se pare că artistul a fost recunoscut după anumite detalii fizice, ci nu după voce sau după detaliile pe care le scotea la iveală în fiecare ediție. Mihaela Rădulescu, unul dintre detectivii de la Masked Singer l-a recunoscut după picioare, în timp ce Horia Brenciu și-a dat seama cui îi aparține tunsoarea păunului.

Incredibil! Am această problemă cu detaliile fizice. Nu mă poți păcălii! Te-aș fi recunoscut și în vis!”, i-a spus Mihaela lui Jorge.

Jorge se pare că are o pasiune pentru păuni și le-a dezvălui fanilor, dar și detectivilor de la Masked Singer România tatuajele sale de pe brațe, printre care și un păun.

Păunul și Fluturele, duel de excepție la Masked Singer România

Păunul și Fluturele au participat, în ultima ediție, la un duel de excepție. În urma bătăliei, cel care și-a dat masca jos a fost superbul și impunătorul păun. Fluturele urmează să își continuie drumul în competiția de la Pro TV și să cucerească, treptat, inimile detectivilor sau să le permită să își dea seama, foarte repede, cine se ascunde sub mască.

Citiți și: Lovitură pentru Celentano în Las Fierbinţi. Cui a vrut Pro TV, de fapt, să-i distribuie rolul!