Lovitură pentru Celentano în Las Fierbinţi. Cui a vrut Pro TV, de fapt, să-i distribuie rolul!

Celentano şi-a negociat bine salariul cu Pro TV. Colegii lui, uluiţi când au văzut cât încasează el pentru fiecare episod din Las Fierbinti / Foto: Facebook / Las Fierbinți

Actorul Adrian Văncică a cucerit inimile românilor cu personajul lui Celentano. Serialul de la Pro TV i-a adus faima, însă, înainte ca el să ajungă pe micul ecran, rolul bețivului din Las Fierbinți ar fi trebuit să îi fie distribuit unei alte vedete.

Adrian Văncică se pare că nu a fost prima varianta pentru Celentano, iar altcineva fusese ales să îi dea viață personajului. Povestea a spus chiar de către actorul care și-a dat recent demisia.

Rolul lui Celentano, din Las Fierbinți, ar fi trebuit să fie jucat de un alt actor

În rolul lui Celentano, celebrul bețiv din Las Fierbinți nu ar fi trebuit să fie totuși Adrian Văncică, ci un alt actor din serial.

Citiți și: Mario Fresh face dezvăluiri despre viitorii socri: „Am tremurat vreo jumătate de an”

Pro Tv ar fi vrut inițial să îi dea rolul lui Celentano cântărețului Mihai Mărgineanu, cel care este Ardiles în serial. Adrian Văncică a explicat de ce nu a fost ales, în cele din urmă, Mihai Mărgineanu în rolul bețivului, dar și cât de greu i-a fost să se acomodeze cu personajul.

De asta n-a fost Margineanu, pentru că beția e greu de jucat pentru un actor, darămite pentru cineva care nu e actor. Și am găsit un drum. Celentano în primul sezon avea câteva apariții , apoi lucrurile au evoluat firesc”, a povestit actorul, într-un interviu acordat la Pro TV.

Cine este Celentano în viața reală și cum a început drumul actorului Adrian Văncică

În 1977, la data de 18 martie, s-a născut Adrian Văncică, la Târgoviște. El a absolvit Universitatea Națională de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie. Unul dintre profesorii de la care Văncică a învățat meserie a fost chiar prof. univ. dr. Mircea Albulescu.

Citiți și: Lucian, decizie total neașteptată în serialul Adela (Antena 1). Ce ascunde biletul de la Andreea

Până de curând, el a fost și actor angajat la Teatrul Nottara, pe lângă contractul cu Pro TV, pentru rolul lui Celentano. În serialu l de comedie de la Pro TV, Celentano este prietenul de băutură al lui Firicel, cei doi întruchipând o imagine clară a unui personaj întâlnit în societate românească.

Rolul bețivului din Las fierbinți chiar a creat o serie de traume în familia actorului Adrian Văncică, unde dintre mătușile lui refuzând să urmărească episoadele difuzate la Pro TV, din motive personale. 

Adrian Văncică, soț și tată în viața reală

Dacă în serial, Celentano nu are o familie concretă, iar majoritatea timpului îl petrece alături de Firicel, partenerul lui de pahar, în realitate, Adrian Văncică are o soție, dar și două fetițe minunate.

Alătur e Elena Văncică, actorul are două fete, pe Mara și Thea.  Actorul este în culmea fericirii și petrece mult timp cu familia. Cei patru savurează  fiecare clipă petrecută împreună. Talentul actorului este apreciat de mii de admiratori. Adrian Văncică a reușit să-și construiască o carieră de vis și se bucură de faimă.

Citiți și: Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut un gest inedit