Premiera în viața lui Smiley: „Încep un proiect diferit față de tot ceea ce am făcut eu până acum”. Gina Pistol vine să îl ajute

Smiley vine cu o surpriză pentru fani! Foto: Facebook/Smiley.

Smiley este unul dintre cei mai apreciați intrpreți din showbizul românesc. Vedeta se bucură de atenția publicului și se implică în mai multe proiecte. Artistul a decis să facă încă un pas important și decesiv pentru cariera sa.

Când va apărea serialul cu Smiley

Juratul de la Superstar planifică să lanseze serialul muzical „Mai mult de o viață”. Acesta va cuprinde cinci episoade și va fi construit sub forma unui scurtmetraj. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Prin intermediul filmulețelor, artistul va prezenta etapele unei povești de dragoste fără sfărșit. Serialul va debuta joi, 25 noiembrie, pe canalul de YouTube al lui Smiley.

„La acest final de noiembrie, încep un proiect diferit față de tot ceea ce am făcut eu până acum, proiect în care mixez pasiunea pentru actorie și film, dragostea de muzică și bucuria jocului cu emoțiile din trecut, prezent și viitor. M-a dezmorțit complet acest proiect și m-a făcut să-mi amintesc cât de multe și frumoase sunt căile prin care putem spune povești și ce emoții puternice pot naște ele”, a precizat Smiley, citat de libertatea.

Smiley a decis să-și schimbe formatul

„Mai mult de-o viață” este primul serial muzical semnat de Smiley. Potrivit acestuia, muzica trebuie să se adapteze vremurilor și felului în care oamenii își doresc să primească poveștile în viețile și inimile lor.

„Muzica spune și ea povești și nu trebuie să rămână doar un fond sonor, în urma filmelor și a serialelor, ci trebuie să le includă pentru un efect maxim. Muzica trebuie să se adapteze vremurilor și felului în care oamenii își doresc să primească poveștile în viețile și inimile lor. De ceva timp, serialele sunt la mare căutare, iar obiceiul nostru de consum este să mergem dintr-un episod în altul, dintr-o serie în alta, de parcă nu mai vrem doar povești simple, spuse, cântate sau gândite cu început și sfârșit, ci vrem mereu suspans și continuare”, a  explicat Smiley.