Priscilla Presley a depus contestație la testamentul fiicei ei, Lisa Marie, după decesul acesteia

Priscilla Presley a depus contestație la testamentul fiicei ei, Lisa Marie, după decesul acesteia
Foto: Facebook / Priscilla Presley

Soția lui Elvis Presley, Priscilla, contestă testamentul lui Lisa Marie, singurul copil al lui Elvis. Priscilla Presley a depus documente legale în care contestă testamentul fiicei sale, regretata Lisa Marie Presley, unicul copil al lui Elvis Presley.

Lisa Marie, fiica celui supranumit „Regele rock’n’roll”, a murit pe 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani, lăsând-o ca unică moștenitoare, pe fata sa, Riley. Priscilla este revoltată de faptul că a fost exclusă din testament de propria sa fiică.

Priscilla Preley contestă testamentul lăsat de fiica sa, Lisa Marie Presley

Priscilla Presley a contestat săptămâna trecută, la curtea superioară din Los Angeles, un amendament din testamentul lui Lisei Marie, prin care soția lui Elvis este eliminată ca moștenitoare. Potrivit documentului, Lisa Marie l-ar fi eliminat din poziția de administrator al averii sale și pe un fost manager. Regretata fiică a lui Elvis i-a lăsat ca unici moștenitori pe fiica sa, Riley Keough, și pe fiul ei, Benjamin Keough. Din moment ce Benjamin a murit în mod tragic, în anul 2020, luându-și propria viață, sora sa a devenit singura moștenitoare de drept.

Priscilla Presley, fosta soție a legendarului Elvis Presley, a depus o contestație ce vizează validitatea testamentului lui Lisa Maria Presley, unicul copil al marelui artist. Petiția instanței contestă o modificare din anul 2016 la testamentul Lisei Marie, care a eliminat-o pe Priscilla din funcția de administrator al averii.

Priscilla Presley a atras atenția că în document numele ei, figura scris greșit, și avea o semnătură care părea neobișnuită, susțin avocații doamnei Presley, potrivit Viva!.

Care este motivul contestației

Într-un dosar la Curtea Superioară din Los Angeles, avocații lui Priscilla au spus că ea a luat cunoștință de „pretinsul amendament din 2016” abia după moartea Lisei Marie. Potrivit contestației în justiție, fosta soție a lui Elvis Presley susține că amendamentul nu i-a fost niciodată înmânat cât timp fiica sa a fost în viață, așa cum prevede testamentul.

Un trust în viață este o formă de planificare a patrimoniului care permite unei persoane să-și controleze bunurile în timp ce este în viață, dar să le distribuie dacă moare. Îndeplinește funcția de testament dacă nu este depus un testament separat, așa cum pare să fie cazul cu Lisa Marie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)