Răsturnare de situație în Familia Regală: „Prinţul Harry nu arată deloc a persoană fericită”. Meghan Markle a călcat pe bec!

Prințul Harry a ajuns în pragul disperării. Foto: The Duke and Duchess of Sussex/Instagram.

Prinţul Harry și Meghan Markle au renunțat de viață la palat și s-au mutat în Statele Unite ale Americii. Sunt multe voci care spun că Harry regretă decizia pe care a luat-o sub presiunea soției. Membrul Familiei Regale nu poate să se adapteze condițiilor noi și se simt străin în America.

Prințul Harry a căzut în capcana lui Meghan Markle

Richard Hillgrove, un specialist în PR, este convins că Prințul Harry nu se este fericit și împăcat cu viața lui în SUA. Expertul îl compară cu un iepure surprins de lumina farurilor unei mașini. Se pare că Meghan Markle este cea l-a adus în pragul disperării. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și Regina Elisabeta celebrează 70 de ani de domnie. Jubileul de Platină, sărbătorit cu mult fast în Marea Britanie

“Prinţul Harry nu arată deloc a persoană fericită. Arată obosit. (…) E amuzant că, în interviul pentru ITV, acesta a spus că se retrage din viaţa regală deoarece nu mai vrea să fie în atenţia publică. Apoi, s-a schimbat de tot în America, acolo unde l-am văzut inclusiv cântând cu James Corden într-un autobuz turistic. Este foarte departe de ceea ce a spus că-şi doreşte. Spunea că vrea să ducă o viaţă discretă”, a explicat Richard Hillgrove, citat de okmagazine.

Meghan Markle, inamicul Familei Regale

Meghan Markle a participat, recent, la emisiunea faimoasei prezentatoare Ellen DeGeneres. În cadrul interviului, actrița a detaliat  cum au fost întâlnirile pe ascuns cu actualul său soț. Ducesa și Ducele de Sussex au participat la o petrecere de Halloween, unde erau însoțiți de verișoara lui Harry, Prințesa Eugenie.

„Harry a venit să mă vadă în Toronto, alături de prietenii noştri şi verişoara lui, Prinţesa Eugenie şi de acum soţul ei, Jack Brooksbank. Noi patru ne-am îmbrăcat în costume de Halloween pentru a ne distra, doar o noapte, în oraş. Înainte de a ieşi în public ca un cuplu. Nimeni de la petrecere nu ştia cine suntem‟, a mărturisit Meghan Markle.