Relu Păunescu a fost eliminat de la Survivor România: „Sunt multe lecții cu care plec acasă”

Relu Păunescu a fost eliminat de la Survivor România: „Sunt multe lecții cu care plec acasă”
Relu Păunescu a fost eliminat de la Survivor România. Sursa: Captură video/Survivor România

În ultima ediție Survivor România, Relu Păunescu a părăsit competiția cu ochii în lacrimi. În pericol de eliminare au fost și TJ Miles și Mari Fica. Înainte de plecare, Relu a mărturisit că este convins că poate demonstra mai mult și că își dorește să continue lupta până la capăt.

Când a intrat în competiție, Relu a scris pe rețelele de socializare un mesaj pentru cei ce urmăresc emisiunea, îndemnându-i să fie alături de el și să-l voteze, însă numai dacă merită: „să mă încurajați, să fiți alături de mine, să mă susțineți, iar când va fi cazul să mă votați, dar numai dacă merit”.

Relu Păunescu, eliminat de la Survivor

Cu ochii în lacrimi, Relu Păunescu a mărturisit că experiența de la Survivor l-a învățat să aprecieze lucrurile mărunte din viață și a descris-o ca fiind „incredibilă” și „fantastică”.

„Prin prezența mea aici, am ajuns să apreciez cel mai mult mâncarea. Am ajuns să apreciez multe lucruri, multe persoane care zilnic trăiesc în aceste condiții.

În viața mea, nici măcar o zi nu am trăit așa. Iar noi nu apreciem de multe ori ce avem. Sunt multe lecții cu care plec acasă. E ceva wow, fantastic, incredibil ce am putut să trăiesc în aceste peste 3 luni de când sunt aici prezent”, a spus Relu, potrivit cancan.ro.

CRBL a fost și el eliminat din cauza problemelor de sănătate

După aproape 3 luni de competiție, CRBL a fost eliminat de la Survivor România. Concurentul s-a confruntat cu probleme medicale, iar medicii i-au recomandat să iasă din competiție. De aproximativ două săptămâni, cântărețul nu a mai intrat pe trasee.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat retragerea lui CRBL din competiție, pe fondul problemelor de sănătate cu care se confruntă.

„În această seară, unul dintre voi, în acest consiliu, părăsește competiția Survivor România. Acest concurent se află încă de la început în concurs și este CRBL. El părăsește Survivor din considerente medicale.

În urma a ceea ce s-a întâmplat în joc, medicul a decis, după investigații suplimentare, că recuperarea necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele de la Survivor”, a anunțat prezentatorul emisiunii.

Urmăriți B1TV.ro și pe