Replici dure în adresa Elizei Natanticu: „Măcar știm cu ce avem de-a face”

Replici dure în adresa Elizei Natanticu: Măcar știm cu ce avem de-a face
Concurenții nu o mai suportă

Dacă ați crezut că nu mai poate să fie și mai provocator și periculos. Iată că se poate! Tensiunile de la „Asia Express” nu încetează să crească.

Membrii echipelor nu se mai înțeleg

În ultimul episod al showului, concurenții nu au mai putut să se abțină. Spiritele s-au încins la maxim. Competiția nu mai ține cont nici de familie, nici de prieteni.

Lidia și Estera Buble se ceartă pe platoul emisiunii Asia Express. Cele două surori au făcut un schimb de replici dure cu ceilalți participanți. Surorile Buble s-au întrecut cu Eliza și Cosmin Natanticu. Echipele lor se luptau pentru o amuletă.

Estera a avut un duel cu Eliza, pe care l-a câștigat. Șatena nu a putut să se bucure pentru ceea ce a obținut. Strategiile Elizei au lăsat-o mască.

”Am luptat pentru amuleta asta și mă bucur că am câștigat-o, dar nu m-am putut bucura din plin. Măcar știm cu ce avem de-a face și la ce mod trebuie să jucăm cu ei. Cu ei se pare că trebuie să joci foarte dur”, a explicat Estera.

De ce se ceartă

Eliza Natanticu nu crede că a greșit cu ceva și se apără. Concurenta e deranjată de atitudinea Esterei.

„Estera a luat o atitudine de supărată, ca și cum cine știe ce nedreptate i-am făcut eu ei. În acest joc nu există reguli, există reguli pe care nu le-am încălcat. Eu am încercat să câștig”, a conchis concurenta.

Eliza și Cosmin Nantanticu riscă să fie eliminați din cadrul showului. În ultima ediție, cei doi au avut noroc. Participarea acestora depinzând de culoarea pe care a avut-o Nestematul Puterii. După mai multe tensiuni și emoții puternice, s-a aflat că Soții Natanticu continuă să participe în aventura Asia Express.