Care este motivul pentru care Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru la Asia Express, de la Antena 1

Care este motivul pentru care Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru la Asia Express, de la Antena 1
Cine este tatăl lui Francesco, fiul Patriziei Paglieri de la Asia Express. Cheful a ascuns adevărul vreme de 14 ani / Foto: Instagram / Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri a devenit una dintre cele mai îndrăgite concurente din cadrul emisiunii ‘Asia Express’. Cu toate acestea, mulți oameni se întreabă de ce aceasta se îmbracă adesea în piese vestimentare negre.

De ce Patrizia Paglieri se îmbracă mereu în negru?

Chef Patrizia este cunoscută de mai mulți pe micile ecrane, motiv pentru care a fost membru al juriului unui show culinar de la Pro TV. Fosta jurată “MasterChef România”se îmbracă mereu în negru, însă puțini cunosc și motivul pentru care chef-ul alege aceste piese vestimentare.

Ea a recunoscut că a avut o perioadă în care a avut probleme cu greutatea, iar negrul mascheze kilogramele în plus. Însă, se pare că nu acesta este motivul.

În urmă cu ceva vreme, concurenta de la Asia Express preciza că nu eliminarea vizuală a kilogramelor în plus este motivul, ci poartă negru pentru a evita greșelile vestimentare.

Patrizia Paglieri s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus

Vedeta are un stil de viață echilibrat prin care își menține silueta.

Multă mișcare, fără pâine, alcool, grăsimi, iar ultima masa nu mai târziu de ora 18.00. Ba chiar am liber la 100 grame de ciocolată, si chiar 4-5 cafele zilnic. Mă simt bine așa, cu noile reguli însă nu asta este motivul pentru care mă îmbrac mereu în negru deși nuanța, mereu la modă, ascunde dimensiunile.

M-am obișnuit cu negru și, așa, nu fac greșeli vestimentare. Oricum, nu am o garderobă impresionantă căci stau mai mult în bucătărie decât la evenimente’, dezvăluia vedeta, pentru Libertatea.ro, în urmă cu ceva timp.

Chiar dacă are vârsta de 50 de ani, Patrizia Paglieri are un fizic de invidiat.

Mi-am făcut recent injecții cu acid hialuronic și botox, pe care-l fac la șapte luni. În ceea ce privește intervențiile chirurgicale estetice, acolo zic pas. Mor de frică! Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut nici implant mamar. Mi-ar fi plăcut, dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă’ , a declarat Patrizia, pentru cancan.ro. 

Cine este Patrizia Paglieri?

În prezent, Patrizia ia parte la competiţia Asia Express, difuzată pe Antena 1, alături de fiul său, Francesco Paglieri.

Patrizia Paglieri s-a născut, de fapt, în Bahamas, ulterior s-a stabilit în Italia iar după Revoluţie a venit în România şi aici a rămas, stabilindu-se în Bucureşti. Ea spune că vârsta e doar un număr pentru ea: „Fiecare are vârsta pe care o simte, iar eu mă simt foarte tânără”.

În prezent, fiul său, Francesco are 24 de ani şi îi este sprijin în Asia Express, făcând împreună o echipă excelentă.

Timp de 14 ani, Patrizia Paglieri i-a spus lui Francesco că tatăl lui este mort. Concurentul de la Asia Express a aflat că părintele lui trăiește abia când a împlinit 14 ani.

Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe într-una despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat”, a declarat Patrizia Paglieri, potrivit Wowbiz.ro.

Patrizia a mai dezvăluit și că părintele lui Francesco, fostul ei partener, nu s-a interesat niciodată de soarta băiatului și chiar s-ar fi făcut că nu-l vede, în urmă cu mai mulți ani, când era mic.