Rihanna a devenit mămică pentru prima dată! Ce nume poartă copilul vedetei (video)

Rihanna a devenit mămică pentru prima dată! Ce nume poartă copilul vedetei (video)
Foto: Hepta/Bestimage / Veeren -Christophe Clovis / Bestimage.

Sărbătoare mare în casa Rihannei: vedeta a devenit mămică pentru prima dată. Artista a născut un fiu de la iubitul ei, rapperul A$AP Rocky (Rakim Myers), informează TMZ, citând o sursă apropiată artistei.

Rihanna, în culmea fericirii

Vedeta nu a oferit mai multe detalii și nu a dezvăluit numele copilului. Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți. În luna mai a anului trecut, cei doi artiști și-au făcut relația publică. Cântăreața din Barbados le-a dat vestea fanilor pe Instagram, realizând o ședință foto cu iubitul ei.

Cei doi artiști au făcut o ședință foto în New York, pentru a dezvălui marea veste. Îmbrăcată într-o pereche de blugi și o geacă de fâș, Rihanna și-a lăsat burtica de gravidă la vedere.

Deși s-a zvonit de multe ori că Rihanna ar fi însărcinată, celebra cântăreață a replicat că este atent concentrată pe carieră și că lucrează intens în prezent, pentru a nu fi nevoită să o facă mai târziu.

Aceasta a spus în cadrul unui interviu că își dorește trei sau patru copii, chiar dacă ar fi nevoită să îi crească în absența unui tată.

Potrivit Forbes, Rihanna este cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey (2,7 miliarde de dolari).

Urmăriți B1TV.ro și pe