Robert De Niro își extinde afacerea. Actorul își deschide un hotel pe insula Santorini

Robert De Niro îşi deschide hotel pe insula grecească Santorini. Foto: Facebook/Robert De Niro.

Celebrul actor își extinde afacerea și deschide un hotel pe insula grecească Santorini. Deschiderea oficială a Hotelului „Nobu” va avea loc în acest an.

Turiștii vor putea să se cazeze în hotelul actorului începând din aceasta primăvară. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și De ce nu se căsătoresc Mircea Badea și Carmen Brumă: „Nu mi-am permis să-mi cumpăr o casă mare şi nu am vrut să fac nici credit la bancă”

Brandul „Nobu” a fost înființat acum 25 de ani, în Los Angeles. Robert De Niro a decis să colaboreze cu bucătarul Nobu Matsuhisa, care a deschis primul său restaurant. Actorul a îndrăgit abordarea culinară inovatoare a lui Matsuhisa. Cei doi au început să lucreze în echipă.

Hotelul  vedetei se va deschide în Santorini, pe coasta de nord a insulei. Complexul va fi alcătuit din restaurant, spa, centru de fitness, piscină infinită și vile cu piscină individuală.

Top 10 cele mai bune filme cu Robert de Niro

Taurul furios (Raging Bull)

Raging Bull prezintăpovestea lui Jake LaMotta, un pugilist foarte agresiv, în fața căruia nici un adversar nu are nici o șansă.Robert De Niro îi dă viață personajuluiJake LaMotta, care duce violența dincolo de ring și își tratează familia la fel ca pepartenerii lui de luptă. Acesta e plin defurie și frustări pe care nu și le poate stăpânii.

Șoferul de taxi (Taxi Driver)

Travis Bickle, unveteran al războiului din Vietnam, suferă de insomnie și își petrece nopțile la volanul unui taxi, străbătând străzile New York-ului.De Niro este înspăimântat de coșmarurile fantasmagorice pe care le are.

Nașul II (The Godfather II)

Aduce pe ecranpovesteaascensiunii,decăderiișia noii ascensiuni a unei familii mafiotedinNew York. Filmul a fost lansat în 1974 și a fost nominalizatla11 premii Oscar, luând premiul pentruceamaibună ecranizare. Cele șase premii Oscar au inclus cel mai bun regizor pentru Coppola, cel mai bun actor în rol secundar pentru De Niro și cel mai bun scenariu adaptat pentru Coppola și Puzo. AlPacino a câștigat premiul BAFTA pentru cel mai bun actor și a primit o nominalizare la premiul Oscar. Filmula fost clasat ca cel mai mare al 32-lea film din istoria cinematografică americană de către American Film Institute în 1997 și și-a păstrat locul 10 ani mai târziu.

Băieți buni (Goodfellas)

Henry Hill, interpretat de Ray Liottaeste un gangstercare ia parte la o spargere împreună cu Jimmy Conway (Robert de Niro) și Tommy De Vito (Joe Pesci). Ultimii doi ajung apoi să devină personaje importante ale Mafiei, în timp ce Henry suferă din cauza faptului că nu s-a ridicat la înălțimea prietenilor lui.

Irlandezul: Asasinul Mafiei (The Irishman)

O saga epică care se întinde pe parcursul a câteva decenii, despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial, văzută prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc și asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX.

Regele comediei (The King of Comedy)

Rupert Pupkin viseazăsădevinăun comediant de succes șîldezvoltă o obsesie pentruJerry,gazdăunui show tv,lanivelul căruia și-ar dori să ajungă. Lucrurile scapă de sub controlatuncicând, împreună oaltăadmiratoare, îl răpesc pe bărbat și refuză să îl elibereze până când nu vorprimi un rolimportantîn celebrul show.

Crimele din Mica Italie (Mean Streets)

Doi prieteni, Johnny Boy (Robert De Niro)șiCharlie (Harvey Keitel), trăiesc printremafioțiidintr-un un cartierdinNew York. Charlie este un bun catoliccareîncearcăsăîmpacecredințăcuviolențeledin jurul lui. Johny trăiește pentru sentimentul care i-l oferăconfruntărilecu oamenii legii. În dorința de a-isalvaviața prietenului său, Charlie își pune propria viață în pericol.

Obsesia(Heat)

Situația devine tensionată între doi oameni puternici, un criminal profesionist și unreputat detectiv, care se hăituiesc reciproc. Pentru Vincent Hanna (Al Pacino), prinderea lui Neil McCauleyar repezenta momentul de glorie alcarierei lui, fără de care ar rămâne cu un gust amar.

Vânătorul de cerbi(The Deer Hunter)

Într-unorășelindustrialdinPennsylvania, treitineri, Michael (Robert De Niro), Steven (John Savage)șiNick (Christopher Walken),suntrecrutați pentru războiul din Vietnam.Înaintedeplecalaluptă, Stevenseînsoarășidă o petrecere de adio.Maitâziu, cei devinprizonieri de război și reușesc cu greu să evadeze. Steven paralizeazăde la brâu în jos, Nick rămâne înAsia de Sud-Est, într-o depresie profundă, iar Michael seîntoarceacasăcopleșitderemușcăripentru că nu și-apututajutăprietenii.Lucrurilesecomplicăcând, Michael seîndrăgosteștede Linda (Meryl Streep),carefuseselogodnicalui Nick.

A fost odata in America(Once Upon a Time in America)

Bazat pe romanul „The Hoods”, al lui Harry Grey, filmul cronicizează viața a trei buni prieteni David „Noodles” Aaronson și Maximilian „Max” Bercovicz, care sunt 3tineri gangsteri evrei din New York, care a supravietuit prohibitiei și se reîntâlnesc după 35 de ani.Filmul explorează teme de prietenii din copilărie, dragoste, pofte, lăcomie, trădare, pierdere, prietenii rupte și ascensiunea mafioților în societatea americană.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
22:58 - Șeful ANAF, despre controalele și campaniile de prevenție din țară. Lucian Heiuș: Nu o să trimit niciodată controlul la un profesor, dar și el să înțeleagă că e normal să plătești un impozit pentru veniturile din meditații (VIDEO)
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)
21:57 - Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris
21:52 - Drept la replică. Nordis Group spune că nu se pune problema insolvenței și că solicitarea depusă de Weststart este „nejustificată”: „Nu ne afectează lichiditatea și stabilitatea companiei”
21:34 - Ciprian Teleman, primul mesaj oficial după demisia din USR, cea mai recentă controversă din partid: „Nu am vrut să fie public dar a devenit public”
21:17 - Mesaj RO-ALERT în Capitală. Avertizare de ploi abundente și torențiale: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!” (FOTO)
21:00 - Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)