Roxana Hulpe s-a căsătorit gravidă? Rochia de mireasă a scos în evidență o burtică suspectă: „Am totul” (FOTO)

Roxana Hulpe s-a căsătorit gravidă? Rochia de mireasă a scos în evidență o burtică suspectă: „Am totul” (FOTO)
Sursa Foto: Instagram/roxanahulpe

Roxana Hulpe, prezentatoare de ştiri la Pro TV, s-a căsătorit, sâmbătă, 3 septembrie, cu Bogdan Rădulescu, la o lună după ce a fost cerută în căsătorie. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele pe un ponton special amenajat, pe malul lacului Tarnița, din județul Cluj.

Roxana Hulpe s-a căsătorit civil

De ceva timp, Roxana Hulpe trăieşte o poveste de dragoste cu Bogdan Rădulescu, omul de afaceri care i-a oferit inelul de logodnă chiar la festivalul UNTOLD 2022.

Vizibil emoționați, Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au cununat civil în fața prietenilor, dar și familiei.

Mireasa a fost în centrul atenției, prezentatoarea de la Pro TV a purtat o rochie albă, cu o fundă mare la spate. Pe cap a avut o coroniță de flori, aceleași cu cele din buchetul de mireasă. De asemenea, mirele a fost îmbrăcat cu pantaloni crem, cămașă albă și sacou în carouri.

„Am totul. Această clipă pentru totdeauna”, a scris Roxana Hulpe pe Instagram, după evenimentul la care au participat și unii dintre colegii ei de la PRO TV.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare, fanii au observa că Roxana Hulpe apare cu o burtică destul de măricică, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum, semn că proaspăta familie se măreşte cu încă un membru.

View this post on Instagram

A post shared by Roxana Hulpe (@roxanahulpe)

Roxana Hulpe a fost cerută în căsătorie la UNTOLD

Prezentatoare de la PRO TV a avut parte de surpriza vieții ei când pe data de 3 august a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Totul s-a petrecut pe stadion, la lumina reflectoarelor și sub privirile emoționate ale prietenilor prezenți.

Când trupul dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer cu totul. Da. Nespus”, a scris Roxana Hulpe pe contul său de Instagram.

Bogdan Rădulescu este unul dintre cei care au înființat festivalurile Untold și Neversea. În urmă cu două luni, cei doi și-au făcut publică relația.

View this post on Instagram

A post shared by Roxana Hulpe (@roxanahulpe)

Urmăriți B1TV.ro și pe