S-a aflat numele juraților show-ului „Vocea României”: „E tentant pentru oricine”

Theo Rose, printre jurații concursului? Foto: Vocea Romaniei/Facebook.

După doi ani de pauză, „Vocea României” va reveni pe micile ecrane. Cea de-a zecea ediție a show-ului a dat startul preselecțiilor. Telespectatorii nu mai au răbdare și vor să afle numele juraților. Misterul va fi deslușit de către producătorii emisiunii-fenomen de la Pro Tv.

Vocea României revine pe micile ecrane

Încă nu au fost comunicate informații legate de perioada în care va fi difuzată emisiunea. Cel mai probabil, noul sezon va debuta în aceasta toamnă. În primăvară începe „Românii au Talent”, iar în vară ar urma să se desfășoare preselecțiile pentru show-ul muzical. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Cătălin Cazacu rupe tăcerea! Ce l-a făcut să renunțe la relația cu Ramona Olaru: „Eu am muncit. Ea s-a distrat”

„Este Vocea României şi revine, în curând, la Pro TV. Este cel de-al zecelea sezon, iar la ceas aniversar, Pro TV promite un sezon ce nu trebuie să fie ratat de către pasionații de muzică. Pe o scenă încărcată de emoție şi bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate şi cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon de excepție”, a anunțat postul Pro TV.

Theo Rose, printre jurații showului?

Theo Rose a fost invitata lui Horia Brenciu. Prezentatorul a întrebat-o dacă se vede în calitate de jurata competiției „Vocea României”. Interpreta a mai făcut parte de un show de talente. Aceasta a fost prezentatoarea emisiunii „SuperStar” la Pro Tv.

„Eu sunt foarte conștientă de momentul în care mă aflu acum. Evident că e tentant pentru oricine. Dar părerea mea e că mai am de așteptat o vreme până să pot juriza. Îmi place postura de prezentatoare. Mă ține cumva între lumile astea două. Plus că să fii jurat nici măcar nu e atât de bine și interesant că dacă oamenii nu sunt de acord cu tine, pe tine te ceartă mai rău. Prezentatorul n-are nicio vină. Așa că, nu alerg după un post de jurat. Cred că trebuie să-mi câștig cu adevărat locul în industria muzicală românească. Acum e doar începutul pentru mine. Abia acum încep să-mi spun povestea”, a precizat artista pentru Horia Brenciu.

Cine stă în spatele vedetei

În cadrul podcastului „Lucruri simple”, interpreta a vorbit și despre începuturile sale în carieră. Cântăreața a debutat în vârstă de 14 ani. Tânără visa să devină vedetă.

„Dacă sora mea nu m-ar fi învățat să cânt muzică ușoară, n-aș fi ajuns la primul festival. Dacă n-aș fi ajuns la primul festival, n-aș fi ajuns nici la ultimul, unde am fost descoperită de niște oameni care au investit în proiectul Theo Rose. Avem 14 ani atunci. Dacă nu i-aș fi întâlnit pe acești oameni, nu aș fi fost azi Theo Rose, nu aș fi scos primele piese și videoclipuri și atunci, evident, nu aș fi ajuns la televizor. Nu m-ar fi cunoscut toți producătorii de televiziune care să mă tot cheme pe la televizor, inclusiv la ‘Bravo, ai stil’. Și atunci n-aș fi ajuns să cânt manele. Dacă n-aș fi cântat manele, nu aș fi fost atât de cunoscută în online. Și atunci oamenii nu ar fi știut câte lucruri am eu de spus”, a mai adăugat Theo Rose.