Sărbătoare mare în casa Antoniei! Alex Velea a împlinit 38 de ani. Artista i-a lăsat un mesaj cutremurător

Sărbătoare mare în casa Antoniei! Alex Velea a împlinit 38 de ani. Artista i-a lăsat un mesaj cutremurător
Foto: captura video.

Ziua de 13 mai este una specială pentru Antonia. Iubitul interpretei, Alex Velea, împlinește 38 de ani. Vedeta este copleșită de emoții și nu mai poate să-și mai ascundă sentimentele. Artista a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Fanii au izbucnit în lacrimi.

Antonia, copleșită de emoții

„Astăzi este despre tine! Te iubesc, suflet bun! Mulțumesc pentru tot! Mă simt atât de fericită și norocoasă că pot împărtăși aceeași pasiune cu tine! Că pot lucra cu cel mai bun prieten al meu!

Cât de minunat este! Acest om a fost în industrie de multă vreme și întotdeauna am admirat munca, dar și talentul dat de Dumnezeu! Și astăzi îl admir atât de mult…

Ceea ce mă atrage cel mai mult este bunătatea, dar și voința lui de a-i ajuta pe alții! Să nu uităm că ador felul în care mă tratează și are grijă de mine, plus că mă face tot timpul să râd”, a fost mesajul transmis de Antonia pe Instagram.

Alex Velea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Antonia. Cei doi sunt fericiți împreună. Îndrăgostiții au decis să se căsătorească după ani buni de relație.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Când se căsătoresc cei doi

Vedeta a vorbit, recent, în cadrul unui interviu, despre planurile sale profesionale și personale. Se pare că 2022 va fi un an productiv. Artistul are scopuri mari și a început să facă pași ca să le atingă într-un timp record.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Interpretul recunoaște că e foarte fericit alături de Antonia. Cei doi nu se ceartă și sunt dispuși să discute tot ce li se întâmplă. Alex Velea consideră că și-a găsit sufletul pereche.

„Suntem o familie aproape normală. Suntem fericiți, ceea ce dorim tuturor. Nu ne certăm, pentru că nu prea avem de ce. Ne mai contrariem, dar cam la asta se rezumă neînțelegerile noastre. V-am zis și mai devreme, sunt fericit că jumătatea vieții mele este Ea. E un adevărat stâlp de susținere în viața mea. Un stâlp sexy”, a dezvăluit artistul pentru viva.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina