Schimbări radicale în viața Anamariei Ferentz, după un an de relație. Fanii sunt bulversați: „Facem magie împreună”

Schimbări radicale în viața Anamariei Ferentz, după un an de relație. Fanii sunt bulversați: Facem magie împreună
Foto: Facebook/Anamaria Ferentz.

Anamaria Ferentz este fericită ca niciodată. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat din SUA. Femeia nu încetează să-i facă declarații de dragoste și este pregătită pentru pasul cel mare.

Sărbătoare mare în casa vedetei

Artista a sărbătorit un an de relație alături de misteriosul american.  Cu acest prilej, Anamaria i-a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Se pare că cei doi sunt de nedespărțit.

„La mulți ani pentru noi iubirea mea. Felicitări pentru unul dintre cei mai buni ani din viața mea, plin de Dragoste, creștere și fericire împreună! Te iubesc și îți mulțumesc pentru această călătorie minunată. Facem magie împreună”, a scris Anamaria pe Instagram.

Anamaria Ferentz, în culmea fericirii

Celebra cântăreață Anamaria Ferentz este îndrăgostită până peste cap în SUA. Vedeta pare că și-a vindecat rănile relației anterioare, pe care a trăit-o alături de Christopher, un gălățean plecat în SUA.

Anamaria Ferentz a plecat deja de ani buni din România. Vedeta a lăsat numele pe care și l-a făcut cunoscut și cariera pe care a clădit-o și a ajuns în Statele Unite ale Americii unde a luat viața de la capăt. Recent, fosta solistă a postat primele fotografii cu iubitul american.

Fanii s-au bucurat să o vadă că în sfârșit și-a găsit perechea. Imaginile de la ziua de naștere a artistei sunt cu siguranță amintiri pe măsură. Iubitul a surprins-o cu o excursie în New York. Blondina care a împlinit frumoasa vârstă de 46 de ani radiază de fericire la brațul amorezului său care este un om de afaceri în SUA.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni