Schimbări radicale în viața Elenei Merișoreanu: „Medicul m-a atenționat că pot să nu mai merg”. Vedeta se recuperează după intervenții

Schimbări radicale în viața Elenei Merișoreanu: Medicul m-a atenționat că pot să nu mai merg. Vedeta se recuperează după intervenții
Foto: captura video.

Elena Merișoreanu este pregătită să facă schimbări majore. Vedeta se pune pe dietă și încearcă să-și controleze poftele de mâncare. Cântăreața vrea să dea jos 15 kilograme.

Artista a mărturisit, în cadrul unui interviu, pentru click, că a fost nevoită să-și schimbe regimul alimentar. Asta pentru că medicii i-au recomandat să se abțină de la mâncăruri nesănătoase. Astfel, celebra cântăreața a trecut la mese bogate în legume, fructe și vitamine.

Medicii trag un semnal de alarmă

„Niciodată nu am fost băț, dar după o vârstă nu mai slăbești ușor. Nu pot face foamea pentru că ar interveni apoi alte probleme de sănătate, însă medicul mi-a pus în vedere să dau jos 15 kilograme.

Greutatea se duce foarte mult pe picioare, eu sunt operată la amândouă, și îmi va afecta mobilitatea. Medicul m-a atenționat că pot să nu mai merg, așa că am decis să slăbesc”, a mărturisit Elena Merișoreanu pentru click.

Elena Merișoreanu este categoric o luptătoare. Celebra interpretă de muzică populară a depășit două intervenții chirurgicale, dar s-a vindecat și de COVID-19, reușind să își păstreze zâmbetul pe buze.

Artista vrea să revină pe scenă

Cântăreața s-a operat de fiere, dar și pentru o problemă pe care o avea la un picior, iar când s-a infectat cu SARS-CoV-2 a fost internată la Spitalul Matei Balș.

Interpreta de muzică populară a suferit prima intervenție în mai 2021, atunci când s-a operat pentru a scoate pietrele de la fiere. Medicii i-au extras atunci 60 de pietre, iar acum stare ei de sănătate este una bună.

,,Am renunțat la mâncarea grea. Mai puțină carne, mai multe legume și fructe. Mănânc zarzavaturi, salate, ciorbă de lobodă, pe care știu să o prepar foarte bine, dar și măcriș.

Ne place foarte mult măcrișul și în aceeași măsură și urzicile, doar că au îmbătrânit și nu mai sunt atât de bune. Adaug la dietă și mișcarea. Am o curte imensă și zilnic fac pași, mă plimb.

Am avut două cântări după Paște și aș putea să spun că și aceea e o activitate. Vreau să ajung la greutatea cea bună”, a dezvăluit Elena Merișoreanu pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe