Sonia Argint, despre prietenia cu Andreea Bălan, după despărțirea dintre artistă și fratele ei: “Nu văd de ce ar dispărea, doar pentru că relația ei personală s-a schimbat”

Foto: Andreea Balan / Facebook

După relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint, artista a devenit prietena bună cu sora lui, Sonia Argint. În 2021 cuplul a ales să se despartă, iar la aproape un an după despărțire sora fostului partener al artistei a  povestit în ce relații a rămas ea cu Andreea Bălan, într-un interviu pentru Viva.ro.

Chiar și după ce cuplul s-a separat, se pare că ele se înțeleg bine în continuare.

Sonia Argint, despre relația cu Andreea Bălan

Cele două s-au înțeles bine încă de la începutul relației și au dezvoltat o prietenie   frumoasă care se pare că durează până în în prezent.

Sonia Argint a dat mai multe detalii în acest sens, spunând că  ‘’Eu cred în niște relații absolut civilizate, firești, între oameni care lucrează în domenii similare și care au o simpatie declarată una pentru cealaltă și nu văd de ce ar dispărea doar pentru că relația personală a uneia dintre noi s-a schimbat. Pentru mine, chestiile astea țin de educație și de felul în care te raportezi la niște oameni și de niște lucruri pe care le-ai spus. Dacă eu am spus că îmi place de tine, o să îmi placă de tine în continuare, trebuie să îmi faci tu mie ceva ca să mă supăr’’, a declarat Sonia Argint pentru VIVA!

De asemenea, când încă Andreea și Tiberiu  formau un cuplu,  Sonia Argint Ionescu povestea: Cu Andreea mă înțeleg foarte bine. Este foarte caldă, muncitoare și ambițioasă, iar atunci când ne întâlnim râdem cu lacrimi’. într-un interviu pentru sursa citată.

Motivul pentru care s-au certat Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Din toamna anului trecut, Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu am mai format un cuplu. Unele voci spun că motivul despărțirii ar putea fi fostul vedetei, George Burcea. Cei doi numai afișează sentimente calde și nu mai zâmbesc pe poze comune. Imagini romantice ale cuplului au dispărut de pe rețele. În showbiz circulă zvonuri că aceștia s-au despărțit din cauza lui George Burcea.

Conflictul a apărut în urma pozelor postate de fostul soț alături de Sonia, sora lui Tiberiu Argint. Andreea a avut o reacție de neașteptat la apariția celor doi împreună. I s-a părut că Sonia s-a aliat cu cel mai mare dușman al ei. Sora iubitului a încercat să-i explice că nu a avut intenții rele și cele două poze nu înseamnă nimic. Însă, scandalul a mers mai departe, iar furia artistei se revarsă în continuare.

Urmăriți B1TV.ro și pe