Sorana Darclee anunță revenirea pe scenă a trupei A.S.I.A. cu un concert aniversar la 25 de ani de la lansare

Sorana Darclee anunță revenirea pe scenă a trupei A.S.I.A. cu un concert aniversar la 25 de ani de la lansare
Foto: Facebook / Sorana Darclee

Sorana Darclee, una dintre solistele celebrei trupe A.S.I.A., a anunțat pe contul de socializare că trupa se reunește la 25 de ani de la lansare, într-un concert memorabil ce va avea loc în această primăvară.

Astfel că fetele vor urca pe scenă în fața celor care încă le iubesc muzica.

Trupa A.S.I.A. revine pe scenă pe 6 martie 2023

Trupa A.S.I.A., foarte iubită de toată lumea, s-a destrămat în anul 2006. „Fenomenul A.S.I.A. revine în data de 6 martie 2023, în forță, printr-un concert memorabil la Sala Palatului la exact 25 de ani de la lansarea trupei pe piața românească.

Cu un sound nou, cele 4 fete care au scris istorie în muzica pop vor cânta celebrele lor hituri care le-au adus un imens succes pe piața românească, dar și alte câteva surprize muzicale pe care le-au pregătit pentru fani, toate acestea vor răsuna pe 6 martie la Sala Palatului, de la ora 19. Un concert pe care nu trebuie să-l ratați!”, a transmis Sorana pe contul de Facebook.

„Ia cu tine și inima mea și ascunde-o în bagaje, pe undeva” sau „Sună periculos, trage fusta mai jos” sunt doar câteva dintre piesele pe care fetele de la A.S.I.A. le cântau și, cu siguranță, sunt mulți români care le cunosc. Pe 6 martie vor urca pe scenă Sorana Darclee, Anca Neacșu, Iana Novac și Anemona Niculescu, potrivit Libertatea.

Ce au făcut fetele după destrămarea trupei

Anca Neacșu a renunțat la acest proiect și s-a dedicat vieții de familie. S-a căsătorit în anul 2012 cu un afacerist turc, însă, din când în când, a mai „bifat” câte o apariție la TV.

Pe Irina Nicolae, după destrămarea trupei, nu a mai atras-o industria muzicală. Viața avea alt „proiect” pentru ea.  În urmă cu cinci ani avea să se căsătorească cu omul de afaceri româno-austriac Marius Vizer, iar ulterior să dea naștere unei fetițe. Fosta solistă a trupei A.S.I.A. locuiește de mai bine de 15 ani în Budapesta.

După ce a ieșit din A.S.I.A., Anemona s-a concentrat pe artă. Noua pasiune avea să i se potrivească de minune, căci în 2005 juca în telenovela „Secretul Mariei” , iar apoi în „Păcală se întoarce”, alături de Sebastian Papaiani, dar și în nenumărate piese de teatru.

Sorana a rămas în lumina reflectoarelor și deseori e angrenată în emisiuni de televiziune. Artista a avut în ultimii ani mai multe apariții televizate.

Urmăriți B1TV.ro și pe