Spiritele se încing la Asia Express. Ce provocări au primit concurenții în Georgia

Spiritele se încing la Asia Express. Ce provocări au primit concurenții în Georgia
Echipele de la Asia Express au ajuns în Georgia

Aventurile de la Asia Express continuă! Șase echipe au ajuns în Georgia. Spiritele se încing și mai mult, iar concurenții sunt tot mai aproape de final.

Provocările depășesc așteptările concurenților

Provocările din Turcia au rămas în urmă. Concurenții de la Asia Express s-au mutat în Georgia și sunt pregătiți să se confrunte cu diferite sarcini pregătite de producătorii emisiunii. Echipele se apropie de marele premiu, dar înainte de aceasta trebuie să reziste încercărilor.

„Orice nouă etapă pornește mai greu. Cu atât mai mult când vii într-o țară nouă, nu știi nimic despre ea, ce așteptări să ai. În Turcia deja ne formasem, știam ce avem de făcut”, o să spună unii dintre ei duminică seara.

Drumul Împăraților o să vină cu mai multe provocări și va fi mai exigent în Georgia. Concurenții vor trebui să se descurce într-o țară străină și să nu să se piardă în condiții extrem de grele.

„Șoc și groază. Scrisul pare imposibil de descifrat, zici că sunt hieroglife. Noi nu ne-am descurcat în Turcia cinci săptămâni să învățăm două fraze în turcă, limbă ce pare mult mai simplă decât asta”, o să fie reproșul unora dintre ei.

Prieteniile se distrug

În prima emisiune din Georgia, concurenții vor fi provocați să caute un costum tradițional georgian într-o piață aglomerată, ca apoi să îl îmbrace și să învețe arta dansului georgian.

Participanții se gândesc numai la victorie și uită de prieteni. Fiecare încearcă să se manifeste și să exceleze.

„Eu nu cred că mai este niciun fel de prietenie între nimeni în momentul de față”, mărturisește interpretul Cuza.

Aventurile celor șase echipe în Georgia vor fi difuzate duminică.