Stațiunea din România aleasă de Tudor Gheorghe. Unde își petrece concediul marele artist: „Fac asta de câțiva ani buni!”

Stațiunea din România aleasă de Tudor Gheorghe. Unde își petrece concediul marele artist: Fac asta de câțiva ani buni!
Foto: captura video.

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai apreciați artiști din lumea muzicii românești. Maestrul concertează în mai multe orașe ale țării și nu încetează să se bucure de activitatea artistică. La 77 de ani, Tudor Gheorghe are un mod de viață activ și profită de zile libere, pe care le petrece alături de cei dragi.

Tudor Gheorghe a descoperit „rețeta” tinereții

Artistul a dezvăluit, recent, în cadrul unui interviu, unde își petrece concediile și ce stațiune preferă. Mai mult, maestrul a povestit și ce îl ajută să se mențină într-o formă de invidiat.

„Rețetă? Nu cred că am așa ceva! Însă, prefer să pun accentul pe muncă și seriozitate. Și mai există încă un amănunt. De două ori pe an, o dată vara, o dată la sfârșitul toamnei sau la începutul iernii, merg la Techirghiol.

Împachetările cu nămol și toate tratamentele de această zonă deosebită au un efect special asupra mea. Fac asta de câțiva ani buni! Inclusiv acum, la finele lunii iulie, tot aici sunt, la Techirghiol!”, a dezvăluit cântărețul pentru playtech.ro.

Câți bani încasează Tudor Gheorghe, după o viață pe scenă

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști din România. Cântărețul și-a dedicat viața scenei și nu încetează să concerteze, la vârstă de 77 de ani.

Marele artist a vorbit, recent, în cadrul unui interviu despre pensia pe care o primește de la statul român. Vedeta recunoaște că nu se confruntă cu crizele financiare și poate să-și permită un trai decent.
„Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acuma. Pentru un artist este o pensie bună”, a mărturisit Tudor Gheorghe pentru Antena3.
Urmăriți B1TV.ro și pe