Teodora, fiica lui Mihai Stoica, mesaj cu subînțeles în mediul online: „Știu o fată care are mai multe dedicații…”

Teodora, fiica lui Mihai Stoica, mesaj cu subînțeles în mediul online: „Știu o fată care are mai multe dedicații...”
Sursa Foto: Facebook/Teodora Stoica

Fiica lui Mihai Stoica a stârnit sute de reacții în mediul online.

Aceasta a făcut publică o postare, cu un mesaj cu subînțeles, pe una dintre paginile de social media pe care le deține.

Teodora Stoica, mesaj cu subînțeles

De curând, fiica lui Mihai Stoica a stârnit sute de reacții în mediul online, după ce a făcut publică o postare pe una dintre paginile de social media pe care le deține. Teodora a avut o reacție aparte la adresa suporterilor rivalelor din România care îi adresează adesea injurii.

Teodora Stoica este fiica managerului general de la FCSB, echipa condusă de Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali. Fiica lui Mihai Stoica a fost încercată de o boală cumplită, în urmă cu trei ani, însă, din fericire a reușit să învingă.

Acum, aceasta face performanță pentru înotul la ape înghețate. În prezent, fiica managerului de la FCSB este din ce în ce mai mai activă pe rețelele sociale, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu activitățile pe care le face zilnic.

„Știu o fată care are mai multe dedicații”

Așa s-a întâmplat și de acestă dată când, Teodora Stoica a postat, chiar pe pagina sa de TikTok, un clip video adresat suporterilor rivalelor din România care o înjură meci de meci din cauza faptului că este fiica lui Mihai Stoica.

„Știu o fată care are mai multe dedicații pe stadioane decât mine”, a scris Teodora Stoica, alături de clipul video postat, pe pagina personală de TikTok, scrie Spynews.

@teodorastoica 🤣 #fyp #foryou #foryoupage #tiktokromania #fcsb #steaua #misiuneatiktok #football ♬ Mrs. Right – Mindless Behavior

Postarea Teodorei Stoica a strâns în scurt timp mii de reacții. Printre aprecieri se numără și comentariile pe care suporterii echipelor rivale din România i le-au transmis.

„Te iubește toată galeria Rapidului. Pupici!”, „Câinii roșii țin la tine!”, „Te iubește și PCH-ul!”, „Galeria Rapidului te salută și te iubește. Ne e dor de tine!”, au fost câteva dintre mesajele primite de Teodora Stoica la videoclipul postat pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe