Tudor Chirilă apare alături de Liam Neeson și Monica Bellucci în filmul Memory

Tudor Chirilă apare alături de Liam Neeson și Monica Bellucci în filmul Memory
Tudor Chirilă este "ucis" de Liam Neeson în filmul Memory, sursă foto: captură YT

Deși nu a mai apărut pe micile ecrane ale telespectatorilor de o bună perioadă de timp, Tudor Chirilă a fost implicat în alte proiecte.

Memory este un thriller de acțiune american

El a anunțat la începutul lunii iunie că a jucat într-un nou film, regizat de Martin Campbell, alături de celebrul actor Liam Neeson. Producția a fost lansată pe data de 29 aprilie 2022 în Statele Unite ale Americii.

De altfel a postat pe Facebook o poză în care era alături de cei doi, comentând: „Fie doar pentru poza asta și tot a meritat ziua de filmare de la Memory. Aici cu Liam Neeson și incredibilul regizor Martin Campbell, un munte de energie. Am deschis filmul și am murit repede, dar trec o scenă bună la reel:)”.

Memory, filmul în care joacă Tudor Chirilă alături de Liam Neeson, este un thriller de actiune american din 2022. Producția este regizată de Martin Campbell, după un scenariu de Dario Scardapane.

Tudor Chirilă lucrează de ani de zile în industria filmului. Printre producțiile în care a apărut actorul se numără „Milionari de weekend”, „Komissar Rex”, „Nordrand”, „The Enemy Within” și „Legături bolnăvicioase”.

Urmăriți B1TV.ro și pe