Smiley, despre certurile cu colegii de la „Vocea României”: „Cu Tudor Chirilă mai am discuții aprinse, dar și cu Irina Rimes”

Smiley, despre certurile cu colegii de la „Vocea României”: „Cu Tudor Chirilă mai am discuții aprinse, dar și cu Irina Rimes”
Sursa Foto: Instagram// Smiley

Smiley a spus adevărul despre discuțiile aprinse pe care le are cu jurații de la Vocea României. Pe lângă faptul că sunt colegi de breaslă, aceștia sunt colegi și în cadrul show-ului de la PRO TV.

Artistul a dezvăluit câteva lucruri din spatele culiselor, dar și despre discuțiile în contradictoriu pe care le are cu colegii lui, cum ar fi Tudor Chirilă și Irina Rimes, în cadrul unui interviu pentru ego.ro

Smiley, despre certurile cu jurații de la Vocea României

Cu câteva luni înainte ca noul sezon „Vocea României’ să apară la TV, Smiley a făcut câteva declarații  despre show. Juratul a făcut chiar și o glumă în acest sens, spunând că rămâne în emisiune până ce o să găsească alt job sau până  va fi dat afară.

„Habar nu am de ce mă păstrează oamenii ăștia în combinația asta. Rămân aici până îmi găsesc eu altceva de lucru sau mă dau oamenii ăștia afară. Ce să zic?’, a spus Smiley, în glumă, pentru sursa citată.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Ce a declarat Smiley despre Tudor și Irina

Cât despre colegii de platou, Smiley  a declarat că el și  cu Tudor mai „am discuții aprinse, dar și cu Irina. Da, da, e zvăpăiată Irina. Nu știu cu Denis, o să văd că nu-l cunosc ca om, nu știu cum e, dar cred că este bătăios și el, nu cred că se va lăsa așa cu una cu două. Dar și „certurile’ asta sunt prietenești. Eu îi respect pe fiecare dintre ei, îi admir și mi se pare că e un grup de antrenori foarte valoros, cu toții avem de dăruit pe scenă niște lucruri, niște posturi, secrete, dacă vrei, niște sfaturi, niște scurtături spre ceea ce își doresc să obțină.”

„Îl știu și pe Tudor, o știu și pe Irina, suntem oameni darnici cu ceea ce știm și ne dorim ca generațiile care vin să beneficieze de ceea ce am învățat noi, așa, pur și simplu. Trebuie să ducă lucrurile mai departe. Muzica românească trebuie să devină din ce în ce mai valoroasă, trebuie să depășească granițele României și să avem artiști din ce în ce mai mulți. Una dintre dovezile vii este chiar Theo Rose care vine din generația următoare și cred că e o voce valoroasă a generației ei”, a mai declarat artistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe