Un star de cinema de la Hollywood, la Masked Singer România. Cine este actorul pe care Pro TV ar fi adus-o în emisiune

Un star de cinema de la Hollywood, la Masked Singer România. Cine este actorul pe care Pro TV ar fi adus-o în emisiune
Un celebru actor de la Hollywood participă la Masked Singer România / Foto: Facebook / Masked Singer România

Pro TV ar fi pregătit adevărate surprize pentru Masked Singer România, una dintre cele mai urmărite emisiuni ale momentului. Un star de cinema de la Hollywood ar urma să apară și el în platou și să își dea jos costumul în timpul emisiunii de la Pro TV.

Potrivit Cancan.ro, un actor celebru de la Hollywood ar fi fost adus de Pro TV la Masked Singer România, tocmai pentru a rupe audiența.

Masked Singer România, una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Pro TV

Masked Singer România a ajuns la sezonul 2, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle cine se ascunde sub măștile din platou.

Juriul format din Inna, Horia Brenciu, Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu caută și în acest sezon indicii pentru a vedea cine se ascunde sub măștile superbe din platoul Masked Singer România.

Anul acesta, la Masked Singer România sunt prezente personajele: Albina, Fluturele, Muma Pădurii, Papagalul, Șaorma, Pufosul, Cameleonul și Bufnița au fost primele opt măști care au intrat în emisiunea de la Pro TV.

Apoi, în platou au mai venit și Pinguinul, Steaua, Șarpele, Emoji, Oul Dragon, Pisica, Robotul și Gheișa.

Un star de cinema, de la Hollywood, ar urma să participe la Masked Singer România

Potrivit Cancan.ro, în platoul emisiunii de la Pro TV ar urma să vină una dintre cele mai mari surprize ale ultimilor ani. Un celebru actor de cinema, de la Hollywood, ar fi printre măștile ce apar în fiecare joi în fața juriului.

Jean-Claude Van Dame ar putea fi unul dintre concurenții care participă la Masked Singer România, după cum s-ar auzi printre colegii din Pache Protopopescu, potrivit Cancan.ro.

Actorul s-ar număra printre ultimele măști care vor fi descoperite de jurați, iar acesta ar fi fost și motivul pentru care Jean-Claude Van Dame ar fi venit în România, în vara acestui an.