Val de reacții negative în social media, după ce Costi Ioniță a catalogat plaja din Grecia drept „mizerabilă”: „Tot România și litoralul românesc sunt forță”

Val de reacții negative în social media, după ce Costi Ioniță a catalogat plaja din Grecia drept „mizerabilă”: „Tot România și litoralul românesc sunt forță”
Val de reacții negative în social media, după ce Costi Ioniță a catalogat plaja din Grecia drept „mizerabilă”: „Tot România și litoralul românesc sunt forță”. Sursa Foto: Instagram/@costiofficial

După ce a ajuns în vacanță în Grecia, Costi Ioniță s-a arătat complet nemulțumit de condițiile pe care le-a găsit acolo. Cântărețul a postat mai multe filmulețe pe care le-a urcat apoi pe Tik Tok pentru a le arăta fanilor peste ce a dat pe celebra insulă.

Costi Ioniță, reacție dură după ce a ajuns în Thassos

Costi Ioniță a avut o reacție dură după ce a ajuns pe plajă, în Thassos. Gestul artistului de a posta mai multe filmulețe realizate pe insula din Grecia a stârnit un val de reacții, pentru că nu toți au fost de acord cu el.

Aici suntem în Thassos, Massos, figuri fine, altceva. Uitați-vă mizeria. Tot România și litoralul românesc sunt forță. (…) Fraților, sunt în Grecia, la mare, na, cică Thassos, frumos, uitați ce mizerabilă este apa. Am venit că așa a fost conjunctura, că altfel tot la noi, la România, aș fi venit. Forza România!”, a spus Costi Ioniță pe Tik Tok, potrivit libertatea.ro.

@costi Mizerie in apa “curată” a Greciei 🇬🇷 Tot Romania e Fortza 🇷🇴💪💥 #greece #costi #fortza #romania #fy #fyp #viral ♬ LUANA Faydee x Costi – CostiOfficial

Thassos e una dintre cele mai apreciate destinații din Grecia, unde mulți români preferă să meargă. Costi Ioniță a desființat destinația prin câteva filmulețe pe care le-a urcat pe Tik Tok, unde are peste 300.000 de urmăritori.

Măi, fraților, eu nu glumesc. E mizerabilă tare de tot. Uită-te și tu. Păi imi e și silă să intru în ea. Asta e, România e forță!”, a mai spus acesta.

@costi Reply to @marcelcostin2 #viral #fortza #costi #fy #fyp Mizerie in Grecia #thassosgreece ♬ Monalisa – Costi & Faydee & Marra

Mai mulți internauți i-au atras atenția artistului că în zona respectivă a fost furtună și că de aceea arată apa așa.

Nu am văzut așa ceva în apa din Grecia și nici nu cred așa ceva’, „Este natură, nu bazin’, „Ieri am venit în Grecia și chiar este foarte curată apa. Depinde de locul în care sunteți, nu toată Grecia e la fel’, „În Grecia nu este voie să fie furtună în larg?’, „Eu am fost de peste 6 ori în Thassos, sub nici o formă nu există așa cevasunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Urmăriți B1TV.ro și pe