Costi Ioniță, nominalizat la Grammy: „Știu din ce neam fac parte. Vă reprezint cu succes”

Costi Ioniță, nominalizat la premiu Grammy. Foto: Facebook.Costi Ioniță.

Costi Ioniță este singurul român care a reușit să fie nominalizat de două ori la prestigiosul premiu Grammy. Muzicianul concurează alături de alte nume sonore din showbizul mondial.

Artistul din România cucerește SUA

Costi Ioniță a intrat în competiție pentru premiul Grammy. Muzicianul a lucrat la albumele „Live N Livin” a lui Sean Paul și „Positive Vibration’ a lui Jesse Royal, care au fost nominalizate la premiul Grammy în categoria „Cel mai bun album reggae”.

Ceremonia Grammy se va desfășura în 31 ianuarie. Evenimentul este așteptat cu sufletul la gură de mai multe celebrități. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Costi Ioniță a mai fost nominalizat la premiul Grammy. În 2012, vedeta s-a bucurat de succesul albumului „Summer în Kingston”, lansat de interpretul Shaggy.

Misiunea artistului

Artistul se simte extrem de fericit și onorat de aceasta performanță. Vedeta promite să muncească din greu ca să contribuie la dezvoltarea industriei de muzică.

„Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică. Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici. Trebuie să știți că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români”, scrie Costi Ioniță pe Facebok.

Cristi Ioniță promovează valorile poporului român

Cristi Ioniță spune că e mândru că s-a născut în România sa și continuă să-i aducă faima peste hotare. Artistul urmează să lanseze un proiect special.

„Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții. De aceea vreau să știți că mâine voi lansa și un proiect special care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român”, a conchis producătorul.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană