Vești bune pentru fanii „Survivor”: emisiunea se întoarce pe ecranele telespectatorilor. S-a aflat cine intră în joc

Vești bune pentru fanii emisiunii Survivor. Emisiunea se întoarce pe ecranele telespectatorilor. Foto: Facebook/Survivor.

Vești bune pentru fanii emisiunii „Survivor”! Unul dintre cele mai urmărite showuri din România se întoarce pe ecranele telespectatorilor.

Mai multe vedete, mai multe încercări

Emisiunea va fi reluată la Pro Tv, după ce Kanal D a refuzat să o mai difuzeze. Nume sonore din lumea mondenă vor fi implicate în cel de-al treilea sezon de la „Survivor”. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Vedetele vor concura pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Printe cei care vor intra în goană după bani și emoții sunt: Adrian Nartea, actorul din serialul „Vlad”, Otilia Bilionera și Marian Drăgulescu, care au mai fost implicați și în alte reality-showuri, cum ar fi „Asia Express” sau „Ferma vedetelor”.

Concurenții, la limita puterilor

”Oamenii ar trebui, în primul rând, să-și facă un examen de conștiință fizic și spiritual, până să facă partea practică – să completeze formularul de înscriere. Ei trebuie să știe că vor să ajungă acolo și că totemul de imunitate e ceea ce își vor dori mai mult decât orice pe lumea asta. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune, reală: alergare, anduranță, determinare, focus. Asta este Survivor: mai vine o zi, mai vine o luptă”, spune Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, citat de cancan.

În cadrul showului, participanții vor fi împărțiți în două echipe care luptă în fiecare zi pentru imunitate și alte beneficii. După fiecare probă, va urma eliminarea candidaților. Doar un singur supraviețuitor va obține marele premiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe