Viviana Sposub, despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu George Burcea: „El mai are nişte treburi de rezolvat”

Viviana Sposub, despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu George Burcea: „El mai are nişte treburi de rezolvat”
Foto: colaj Instagram / Viviana Sposub / captură YouTube / Bravo ai stil!

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu de mai bine de un an. Își doresc să-și petreacă restul vieții împreună, însă momentan nu pot face acest pas. Actorul nu a finalizat în totalitate divorțul de mama copiilor săi.

George Burcea și Viviana Sposub și-au făcut planurile de nuntă

George Burcea și Viviana Sposub se iubesc de mai bine de un an și sunt extrem de fericiți împreună. Vrea să-și ceară iubita în căsătorie, dar acest lucru nu este încă posibil.

Momentan, cei doi nu se pot căsători, pentru că actorul nu a finalizat în totalitate divorțul de Andreea Bălan, având în vedere că la mijloc sunt și doi copii.

„Având în vedere că mă simt atât de bine în relaţia asta, mă văd alături de George toată viaţa. Dar nu cred că este grabă! El mai are nişte treburi de rezolvat. Cred că Dumnezeu le rânduieşte pe toate fix cum este nevoie”, a declarat Viviana Sposub pentru OK! Magazine.

Cum s-au cunoscut George și Viviana

Cei doi s-au întâlnit la filările emisiunii unde au participat, Ferma. Până atunci nu se văzuseră niciodată. Actorul a povestit în repetate rânduri că totul a decurs cât se poate de natural între ei.

„Atunci noi nu am realizat asta, dar când am ajuns acasă şi ne-am împărtăşit gândurile, trăirile, ne-am dat seama că din prima clipă în care ne-am privit şi am făcut cunoştinţă, s-a produs “extorsiunea”. Nu ştiu ce înseamnă dragoste la prima vedere, dar ştiu că ce am simţit când l-am întâlnit pe George a avut un strop de magie”, a mai declarat Viviana pentru sursa mai sus menționată.

Ultima oră
11:30 - Continuă consultările la Cotroceni. La discuțiile cu președintele Klaus Iohannis a intrat delegația PSD (VIDEO)
11:28 - Dacian Cioloș: USR nu va vota un guvern minoritar. Obiectivul este de a reface coaliția guvernamentală PNL-USR-UDMR cu un alt premier în locul lui Florin Cîțu
11:17 - Marcel Ciolacu: Știam cu toții că anticipatele nu se pot ține acum, dar credem în continuare că după eșecul guvernării de dreapta varianta cea mai bună e întoarcerea la români (VIDEO)
11:13 - Squid Game nu mai e pe piedestal. Serialul care aduce și mai mulți abonați pe Netflix
10:58 - Fotografia atribuită Charlie Hebdo despre criza sanitară din România, un fake. Imaginea a fost distribuită intens pe rețelele sociale din România (FOTO)
10:33 - Catherine Zeta-Jones se mută în Castelul Peleș (VIDEO)
10:29 - Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației: „Două săptămâni de vacanță vor putea fi compensate. Mai mult, nu”. CNSU pregătește noi măsuri (VIDEO)
10:26 - PNL, vot în unanimitate pentru varianta Nicolae Ciucă premier, varianta promovată de Klaus Iohannis, într-un guvern minoritar cu UDMR. Votul lasă o portiță deschisă pentru o colaborare cu PSD (surse)
10:22 - Sorin Cîmpeanu: Cele 70 de milioane de teste non-invazive vor fi achiziționate în timpul vacanței / Doar pe jumătate din teritoriul României se poate asigura viteza minimă de internet pentru predarea online (VIDEO)
10:20 - Mihaela Bilic a avut în trecut o relație de 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu. Care a fost motivul despărțirii