Alfred Simonis (PSD), mesaj pentru Dominic Fritz și alți primari USR: Ai eșuat lamentabil. Sunteți o generație de useriști care s-au vândut profesionist în campanie, dar care nu sunteți în stare să livrați. Niște eșuați!

Alfred Simonis (PSD), mesaj pentru Dominic Fritz și alți primari USR: Ai eșuat lamentabil. Sunteți o generație de useriști care s-au vândut profesionist în campanie, dar care nu sunteți în stare să livrați. Niște eșuați!
Foto: Facebook @ Alfred Simonis

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, a vorbit despre criza de la Timișoara și spune că Dominic Fritz a eșuat lamentabil. Potrivit social-democratuliui, edilul orașului de pe Bega nu este singurul care „a dat-o în bară”, pentru că la fel au făcut și Clotilde Armand la Sectorul 1, Allen Coliban la Brașov, Lucian Viziteu la Bacău, dar chiar și independentul Nicușor Dan la București.

Alfred Simonis (PSD), mesaj ferm pentru Dominic Fritz și alți primari USR

Miercuri a fost prima zi fără căldură pentru Timișoara, o criză care a afectat chiar și spitalele din oraș, iar între timp a fost găsită o soluție temporară pentru furnizarea căldurii timp de o săptămână.

„Dominic, mă adresez ție pe cel mai constructiv şi echilibrat ton de care sunt capabil în aceste vremuri tensionate. Ai avut o campanie electorală remarcabilă, în care s-au investit sume imense, comparativ cu contracandidații tăi. Ai avut un program care suna bine – prea bine! – cu care i-ai convins pe timişoreni. Cu timpul ai ajuns să crezi şi tu ceea ce promiteai, ceea ce îți pregăteau consultanții să spui. Ai început să te crezi providențial, să te gândeşti la preşedinția țării… Acum te loveşti de realitate. Ai luat 21 de milioane de euro amendă pentru că te-ai încăpățânat să nu cumperi în rate blestematele alea de certificate verzi, iar asta a îngropat Coltermul. N-ai făcut stocuri de cărbune, nu ți-ai pregătit o strategie pentru iarnă”, a declarat liderul deputaților PSD.

Alfred Simonis spune că, din păcate, căldura nu este singura problemă a Timișoarei.

„Timişoara e mai murdară ca oricând, iar spațiile verzi sunt devastate. Este clar că ai eşuat lamentabil, este clar că pălăria e prea mare, este clar că nu te pricepi! Până la urmă, nu eşti singurul care a dat-o în bară. A făcut-o şi Clotilde Armand la sectorul I, Allen Coliban la Braşov, Lucian Viziteu la Bacău sau Nicuşor Dan la Bucureşti. Sunteti o generație de userişti care s-au vândut profesionist în campanie, dar care nu sunteți în stare să livrați. Nişte eşuați! Dominic, pleacă, lasă pe altcineva, ramâi în oraşul nostru dacă vrei, dar pleacă, lasă-ne în durerea noastră! Cu timişorenii nu te poți juca, am arătat asta la Revoluție! Dar tu n-ai de unde să ştii asta…”, a conchis Alfred Simonis.