Cristian Diaconescu (PMP): Cei 2.200 de aleși locali, și în acest moment, ne acreditează ca o forță politică semnificativă în România (VIDEO)

Cristian Diaconescu (PMP): Cei 2.200 de aleși locali, și în acest moment, ne acreditează ca o forță politică semnificativă în România (VIDEO)
Cristian Diaconescu, președintele PMP. Foto: Facebook @ Partidul Mișcarea Populară

Cristian Diaconescu, președintele PMP, a explicat că formațiunea pe care o conduce este în reorganizare, dar că rămâne o forță politică semnificativă în România, lucru acredidat de cei 2.200 de aleși locali pe care îi are la nivelul țării.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Fostul ministru Cristian Diaconescu (PMP), la „Se întâmplă acum!” cu Tudor Barbu

Întrebat vineri pe B1 TV cum ar caracteriza mersul de vară al PMP, Cristian Diaconescu a explicat: „Este o problemă de reorganizare. Ce pot să spun este că partidul va rămâne stabil. Ce vedeți din punct de vedere al scandalului public în alte locuri la noi nu se întâmplă. Sunt probleme, unele complicate, sunt și tensiuni, dar situația merge înainte și cei 2.200 de aleși locali, și în acest moment, ne acreditează ca o forță politică cu semnificație în România”.

În aceeași emisiune, fostul șef al diplomației române a vorbit și despre discuțiile pentru numirea unui nou secretar general al NATO, în condițiile în care Klaus Iohannis a fost nominalizat de Politico Europe printre posibilii succesori ai lui Jens Stoltenberg, al cărui mandat expiră în septembrie 2022.

„Discuția în acest moment, într-adevăr, se îndreaptă spre o variantă din Europa de Est (…). Să știți că această distribuție geografică regională se aplică în ceea ce privește Consiliul de Securitate al ONU. Atunci, cum bine știți, noi am candidat alături de Estonia, am fi câștigat, cum se spune, cu o mână legată la spate în comparație cu forța statului estonian, numai că a apărut incidentul cu mutarea ambasadei, prin care am reușit să nemulțumim și partea arabă, și partea israeliană prin prostiile pe care am putut să le exersăm atunci, și ne-am pierdut postul”, a spus printre altele fostul ministru de Externe.

Ultima oră
13:27 - Peste 11.000 de cazuri noi, record absolut de la începutul pandemiei / Alte 208 decese. Una dintre victime, o femeie de 28 de ani, nevaccinată / La ATI sunt internați 1.267 de pacienți cu COVID-19, printre care și 17 minori
13:27 - Chef Adi Hădean, mesaj la finalul sezonului de pe litoralul românesc: „Ăştia-s oamenii pe care nu vreau să-i am oaspeţi şi nici să fiu oaspetele lor”
13:21 - Ariston Genus One, cele mai bune centrale termice pe gaz
13:14 - Camera Deputaților a respins proiectul de lege privind parteneriatul civil
13:13 - Florin Roman: E evident că moțiunea celor de la USR și AUR a fost depusă neregulamentar. Suntem în situația de a avea două moțiuni active la ora actuală în Parlament (VIDEO)
13:12 - Ce a spus Smiley despre sosia Laurei Cosoi de la emisunea Superstar. “Am gusturi bune la femei”
13:06 - Emma Răducanu este aşteptată, alături de Simona Halep, la Cluj-Napoca. Transylvania Open 2021 adună mari nume din topul WTA
13:01 - Marcel Ciolacu: Alegerile anticipate sunt singura varianta. Nu credeam că se poate reseta coaliția (VIDEO)
13:01 - Marcel Ciolacu: Dacă trece moțiunea depusă de USR PLUS și AUR, Florin Cîțu va sesiza din nou CCR și va reveni prim-ministru. Cei care au depus-o trebuie să o retragă (VIDEO)
12:48 - Augustin Zegrean, despre decizia CCR privind moțiunea de cenzură: Este o decizie înțeleaptă ca de obicei. Nu se întâmplă ce au sperat guvernanții că această moțiune va fi scoasă de pe ordinea de zi (VIDEO)