Rareș Bogdan: Nicolae Ciucă nu va depune mandatul de premier desemnat. Nu abandonează niciodată o misiune / Vreau să cred că „responsabilitatea” e primul cuvânt din mintea tuturor parlamentarilor (VIDEO)

Rareș Bogdan: Nicolae Ciucă nu va depune mandatul de premier desemnat. Nu abandonează niciodată o misiune / Vreau să cred că „responsabilitatea” e primul cuvânt din mintea tuturor parlamentarilor (VIDEO)
Foto: Facebook

Nicolae Ciucă nu își va depunde mandatul de candidat la funcția de prim-ministru, a subliniat Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, care a amintit că premierul desemnat, general în rezervă, este un militar de carieră „și nu abandonează niciodată o misiune”.

Rareș Bogdan, despre Nicolae Ciucă: „Nu abandonează niciodată o misiune”

„Am văzut și această informație că premierul desemnat și-ar depune mandatul – nu se pune problema. E un militar de carieră, este un om extrem de respectat și nu abandonează niciodată o misiune, ca să fie foarte clar”, a spus prim-vicepreședintele PNL.

Liberalul a respins scenariul unui guvern PNL-PSD și a precizat că lista de miniștri și programul de guvernare.

„(Nicolae Ciucă) nu va depune mandatul, ca lucrurile să fie extrem de clare. Nicolae Ciucă va merge în Parlament, așa cum este extrem de bine, și vreau să văd și eu că în situația în care se află România, cu un PNRR pe punctul în care Comisia îl discută și îl semnăm, plus în 60 de zile vin primii bani, cu criza energetică, care este una la nivel european, cu o problemă legată de prețurile la alimente și cu o situație pandemică, care ne creează o presiune pe sistemul de sănătate fără precedent, că vom vota împotriva învestirii unui Guvern cu prerogative depline. Vreau să cred că «responsabilitatea» este primul cuvânt care le trece în minte tuturor parlamentarilor, indiferent de partid, și nu se vor juca cu soartea României și cu interesul național al acestei țări”, a adăugat eurodeputatul”.

Anterior, premierul desemnat precizase, printre altele, că negocierile pentru instalarea unui guvern minoritar PNL-UDMR continuă.

„În acest moment, așa cum am menționat și subliniez, există o singură abordare, și anume negocieri pentru susținerea și trecerea în Paramentul României a guvernului minoritar PNL-UDMR”, a spus Nicolae Ciucă.

Ultima oră
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)
16:20 - Vaslui: Un bătrân și-a ucis soția și fiul, apoi a plecat cu mașina și a făcut accident