Stelian Ion: Klaus Iohannis vrea să îndrepte Legile Justiției cu PSD? / Totul a fost un pretext pentru a reface USL-ul (VIDEO)

Stelian Ion: Klaus Iohannis vrea să îndrepte Legile Justiției cu PSD? / Totul a fost un pretext pentru a reface USL-ul (VIDEO)

Stelian Ion (USR), fost ministru al Justiției, a declarat vineri, pentru B1 TV, că s-au limpezit apele și se vede acum că toată criza politică a fost declanșată de președintele Klaus Iohannis, prin intermediul premierului demis Florin Cîțu, ca să se refacă USL. Ion s-a întrebat apoi retoric dacă Iohannis vrea de acum să facă reformele promise, inclusiv Legile Justiției, cu PSD, adică exact partidul care le-a distrus în legislatura trecută.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Special B1”, moderată de Nadia Ciurlin pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Stelian Ion susține că Iohannis a acționat pentru refacerea USL

Despre ieșirea lui Klaus Iohannis de azi la adresa USR, Stelian Ion a afirmat: „A fost o nouă rafală din partea președintelui îndreptată în mod nejustificat împotriva USR pentru că, dacă numărăm așa atacurile de la declanșarea crize – nu de către USR, ci de către Florin Cîțu în spatele lui aflându-se președintele României – sunt vreo cinci atacuri consecutive, într-un moment în care președintele trebuia să fie mediator, să cheme părțile care nu se înțeleg la masă și să facă tot posibil să refacem coaliția, dacă asta era viziunea și nu cumva era un pretext pentru a reface USL-ul, cum vedem că de fapt se și întâmplă”.

„Se conturează acum, de fapt se limpezesc apele. A căzut cortina și s-a văzut ce se ascunde în spate. Dn păcate, pentru că România avea o mare șansă pentru o coalizare a forțelor de dreapta pentru a duce la bun sfârșit acele reforme. Cu cine le face face președintele acum? Cu PSD vrea să îndrepte președintele României Legile Justiției? Că asta ne-a spus mai devreme, făcând referire nejustificat și cu totul iresponsabil la așa-ziși crizatori”.

Ultima oră